RO Study
👤
Mirelavioleta98
Mirelavioleta98
13-11-2017
Franceza
a fost răspuns
Ce inseamna Buée in franceza?
Răspuns :
Viorica657
Viorica657
13-11-2017
în franceză "buèe" înseamnă "ceaţă"!
succese
Answer Link
Torenooo
Torenooo
13-11-2017
buée inseamna ceata in franceza
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 42+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Sunt Pronumele Reflexive??? E Cald. Gradina-n Jurul Meu Se-ntinde Lenesa La Soare. Frunzisul Prafuit Si Greu Isi Culca Umbra Calatoare Pe-al Ierburilor Ca
De Scris O Compunere Despre Sufletul Nostru.
A) De 7 Ori Mai Mare Decât 8!b)cu 7 Mai Mare Decât 8;c) Cu 7 Mai Mic Decât Triplul Lui 8.
Compuneti Un Tex Care Conține Cel Puțin 3 Metafore.
Daca Ai Cumpara 3 Caiete Studentesti, Doua Caiete De Matematica Si Doua Carnetele-vocabular, Ar Trebui Sa Platesti 26 De Lei. Pentru Doua Caiete...
Va Rog O Prpopozitie: Complement Direct + Atribut , Atribut + Predicat Verbal+subiect. va Pun Coronita...imi Trebuie Acum....urgent
Suma A Doua Numere Este 27.sa Se Afle Cele Doua Numere Stiind Ca Al Doilea Termen Este Cu 13 Mai Mic Decat Primul.rezolva Prin Ambele Metode
La Un Magazin De Jucării S-au Adus 940 De Păpuși, Iar Mașinuțe De 2 Ori Mai Putine. Din Fiecare Categorie S-a Vândut A Cincea Parte. Câte Jucării De Fiecare Fel
Analizați Substandite Din Textul De Mai Jos Veneam La Vale, Bogat De Marea Bogatie A Toamnei. Mirosul De Fum Al Garilor Nu Putea Sa Alunge Din Narile Mele Puter
Afala Suma Dintre Produsul Numerelor 15 Si 125 Si Cel Mai Mic Numar Natural De 3 Cifre