RO Study
👤
FlaviusAntonio
FlaviusAntonio
13-11-2017
Franceza
a fost răspuns
Les vetements caches
Răspuns :
Tarazanoglu
Tarazanoglu
14-11-2017
anorak (hanorac)
gant (manusa)
pull (pulover)
chemise (camasa)
jupe (fusta)
chapeau (palarie)
bottes (cizme)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Text In Engleza Pe Baza Acestei Pozecu Titlul The Magic Of Imagination De 200 Cuvinte
B) Scrie Cuvintele Identificate În Ordinea Indicată, Apoi Încercuieşte Propozitiile Simple. d, C c, D c, A, B d.c.a.b a.b.c.d
Fie Enunțurile: (1) Ioana A Câştigat Totul, Iar Prietena Ei, Nimic. (2) Băiete, Spune Unde Ai Fost! (3) Vii, Ori Nu Vii? (4) Ce S-a Întâmplat Acolo, Nu Se Ştie.
Determinati Patru Nr Intregi Impare Consecutive Stiind Ca Suma Lor Este 800.Va Rog Repede!
9. Completează Enunturile Cu Ajutorul Cuvintelor Propuse Au Luptat Pentru Independenţa Ţării. Energia Originii Latine A Neamului, Prin Lege. A) B) Culoarea Roși
1 ология Sptr-o Zi Frumoară De Vocà am Decis Să Merg Cu Maia în Zanzibar, Dar La Plecare Un passic Mi-a a - - Ai Carnetul De Sănătate My, Deoarece N-am 2 Stuet!
Pe Două Rafturi Sunt 234 De Borcane Dacă De Pe Al Doilea Se Mută Pe Primul 52 De Borcane Atunci Pe Ambele Rafturi Vor Fi Același Număr De Borcane Câte Borcane S
Va Rog Ajutati Ma,dau Coroana ,plsssAm Fost Racita Si Nu Am Fost La Sc,nimeni Nu Imi Da Lectia Si Trebuie Sa Imi Fac Tema,nu Gasesc Nmk Altceva
4.1. Alege-ți Un Copac Şi Prezintă Colegilor O Scurtă Informație: . Denumirea; • Unde Ai Văzut Acest Arbore; ⚫ Cum Este; ⚫ De Ce Îți Place Etc. Scrie Aici!
Va Rog Dau Coroana Am Nevoie Pentru Astăzi