RO Study
👤
Tibi36
Tibi36
13-11-2017
Matematică
a fost răspuns
La înzecit numerelor 3 adaugă înzecitul 7
Răspuns :
Cocirmariadenis
Cocirmariadenis
13-11-2017
3x10+7x10=30+70=100
inzecit inseamna x10
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Este Cel Mai Mic Numar Natural Care Are Suma Numerelor 19? Ajutați Mă Va Rog Dau Ciroana
Credeti In Soarta Sau Nu? Argumentati
Redactează O Compunere De 15 Rânduri În Care Să Relatezi O Întâmplare Interesantă Din Viața Ta Help ❤️Va Rogggg Dau 40 De Puncte
Scrieti Un Jurnal De Lectura A Unei Carti Citite In Vacanta.
Va Rog Foarte Mult Ajuati-ma a) Punctul M Apartine Dreptului B b) Punctul M Nu Apartine Dreptului A c) Punctul D Nu Apartine Semidreptei Deschise . d)Dreapta C
Imagineaza Te In Locul Unei Carti , Scrie Un Monolog Si Apeleaza La Elemente Non Verbale
Aranjati Enunturile De Mai Jos Astfel Incat Sa Alcatuiasca Un Text . Puneti-i Un Titlu Care Sa-i Indice Tema . Am Scos Din Pachet Un Sandvis Si I L-am Dat.Merge
Impresii,:Am Ales Acest Fragment Pentru Că......Mă Făcut Să Mă Gândesc La.... Cînd L-am Citit,am Simțit......Mia Amintit De ......Sunt De Acord Cu ...../Nu Sunt
Alcatuiti 10 Enunturi In Care Substantivul Mama Facetimi Cu Atribut Si Complement
Va Rog Mult Ajutati-ma! vocabula Se Aseamana Cu Un Dictionar Unde Ne Culegem Toate Gandurile. imi Trebuie Parerea Voastra Daca Merge Sau Nu Aceasta Propozitie S