RO Study
👤
Fata1buna
Fata1buna
13-11-2017
Limba română
a fost răspuns
modul si timpul verbului "durea"
Răspuns :
PisicutaPisi3
PisicutaPisi3
13-11-2017
Durea = mod indicativ, timpul trecut;
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Transcrie Din Fragmentul De Mai Jos Trei Adjective Aflate La Grade De Comparație Diferite, Pecare Le Vei Preciza.Feciorul In Frac Și Cu Mănuşi Albe Mă Introduc
VA ROG CAT MAI REPEDE! 3. Identifică În Secvenţa De Mai Sus: a. Un Substantiv Comun, Genul Neutru, Cazul Nominativ; b. Două Substantive În Cazul Acuzativ, Cu Fu
Găsește Numerele De Forma Ordonează-le Descrescător. X Y 2 4, Care Au Suma Cifrelor 16.Ordoneaza-le Crescator. Multumesc!
In Triunghiul Abc: Ab=9, Ac=12, Bc= 15. Aflati Unghiul A, Aria Triunghiului Abc, Sinusul Unghiului C, Tangenta Unghiului B Si Ce Fel De Triunghi Este Abc
Calculati:2 Întregi Si 5 Supra 6 Minus 11 Întregi Și 1 Supra 9 Împărțit La 4 Întregi Și 1 Supra 61 Întreg Și 2 Supra 25 Împărțit La 1 Întreg Și 5 Supra 49 Plus
5 Propoziti Cu Ce-i Va Rog 2
6. Graficul Cu Linii Alăturat Reprezintă Evoluţia Zilnică, Într-o Librărie, A Vânzărilor Ultimului Volum Din Seria Harry Potter. A) Câte Volume S-au Vândut În A
Dintre Unghiurile :A=14° B=90°C=144°D=0°E=111° 30'F=180°G=93° 15'H= 89° 60'selectează Care Sunt Nule , Care Sunt Ascuțite, Care Sunt Drepte , Care Sunt Obtuze
În Figura M Â= 48° . Afla Măsurile Unghiurilor Din Jurul Punctelor A Și B ; A || BVă Rog Frumos Cu Rezolvare Pe O Foaie !
Cum Se Extrage Radical Din 2 (stiu Că Dă 1.4142)?Dar Cum Obțin Acest Rezultat.