RO Study
👤
Anonim
Anonim
13-11-2017
Matematică
a fost răspuns
Cum se rezolva ex asta : u(5 la puterea 988)
Răspuns :
Аноним
Аноним
13-11-2017
u(5 la puterea 988) = 5
Puterea unui număr care se termină cu cifra 5 se va termina tot cu cifra 5
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vă Rog Frumos Scrie Țin Un Rezumat La Cartea Copiii În Cătușele Siberiei De Spiridon Vangheli. Vă Rog Frumos Dau Coroană
Va Rog Frumos Ajutati Daca Puteti, Acum Scriu Cerinta: Realizeaza O Compunere, De 150-200 De Cuvinte, In Care Sa Demonstrezi Ca Textul Balta-Alba De Vasile Alec
Am Și Eu Nevoie De Puțin Ajutor Dacă Poate Cineva Să Îmi Explice Ce Ar Trebui Să Fac La Exercițiul IIIMulțumesc Anticip
Crezi Ca Educația Este Importanta De Pentru Ca Sau Nu Pentru Ca Ce Trebuie Sa Scriu Repede Dau Coroana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dacă [tex] \sqrt{ {x}^{2} - 6x + 10} + \sqrt{ {y}^{2} + 4y + 5} = 2[/tex], Atunci Numărul A=x-y Are Valoarea: ...
Am Și Eu Nevoie De Puțin Ajutor Dacă Poate Cineva Să Îmi Explice Ce Ar Trebui Să Fac La Exercițiul IIIMulțumesc Anticip
Am Nevoie De Acest Exercitiu Foarte Urgent❗️❗️❗️Dau Coroana❗️❗️❗️
•care Este Personajul Mitologic Prezentat?•numește Modalitățile De Expunere Din Fragmentul Dat. Scrie Câte Un Argument Pentru Fiecare.•transcrie A) Un Fragment
Am Nevoie De Rezumat La Cartea Regina Maria Si Marea Unire De Simona Antonescu Varog Frumos
Bună Seara, Cine Are Disponibilitatea Și Amabilitatea Să Ofere O Soluție Subpunctelor E Și F ( Exercițiul 3). Nu Reușesc Să Aflu Rezultatul Corect. Probabil, U