RO Study
👤
Antonio113
Antonio113
12-11-2017
Istorie
a fost răspuns
atena a fost intemeiata in atica de?
Răspuns :
Senseialex
Senseialex
12-11-2017
a fost întemeiată de Ahei şi Ionieni în sec. VII î.Hr., în regiunea Attica
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ini Care Reprezintă Oraşul Braşov În Două Perioade Diferite Şi Rezolvă Cerinţele. Din Me Le Et- Ialog I, Cea , Un- Ne De Si De Mij- Ei Au U Ca Ǎini. Mele It In
Prezintal Pe Mircea Cel Batran Așa Cum Ți-l Imaginezi Tu
14 I La Un Magazin S-au Adus 525 De Sticle Cu Apă Minerală. În Prima Săptămână S-au Vândut 248 De Sticle, Iar În A Doua Săptămână, 235 De Sticle. Câte Sticle Cu
4. Mettez En Français : • Am Găsit În Această Librărie Cărțile De Care Aveam Nevoie. • Mi-a Arătat Albumul În Care A Pus Fotografiile. • Persoana Căreia I-am Sc
Un Număr Este Mai Mare Decât Optimea Sa Cu 70 Numărul Este .....
Completează Casetele Cu Semnele De Punctuație Și Elementele Componente Ale Unui Email?
2. Incercuieşte Litera Corespunzătoare Răspunsului Corect. C. Dreptunghic; A) Un Triunghi Are Măsura Unui Unghi Exterior Egală Cu 70°. Triunghiul Este: A. Echil
Completeaza Oropozitiile De Mai Jos. 1.iepurasula Sarit Dintr-un-------. 2 A Sosit Dintr Un-------.3.nica A Furat Dintr-o-----.4.s-a Suparat Dintr-o-----.
Posibilitatea Că,alegând La Întâmplare Un Număr Natural Mai Mic Sau Egal Cu 2024,acesta Sa Fie Pătrat Perfect Sau Cub Perfect Este:
Calculați Suma: S=0,2 10+0,02 100+ 0,002 1000+...+0,000...02.1000...0