RO Study
👤
Georgi1313
Georgi1313
12-11-2017
Limba română
a fost răspuns
PLSSS
dau coroana și inima ex4
Răspuns :
Pisicorn2
Pisicorn2
12-11-2017
Privind cerul înstelat, mă gândeam la ce se ascunde dincolo de acele stele. Stând și gândind, mi-am dat seama că este un mister pe care îl poți cunoaște doar mergând în spațiu....
Mult noroc!!! (^-^)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Grammar Test Nr 11.)Change the Word In Brackets To Make A Possessive Noun:1.) Children Always Laugh At This ________(clown) Tricks.2.)Hannah And Mary Like To G
Am De Facut O Reclama La Un Produs .eu Am Ales Audio Foto Adica Aparat Foto ...Dar Nu Prea Stiu Cum Sa Scriu In Proiect... Ex:de Sarbatori Magazinul Media Galax
Rezolvati In Nr Naturale47-3 Ori 15 > 9-X
Grupati Verbele din lista in 2 coloane: verbe care pot fi utilizate la diateza pasiva Si Verbe Care Nu pot fi utilizate la diateza pasiva.Spuneti ce Fel De Verb
Scrie O Compunere, De 15-20 Randuri, In Care Sa Povestesti O Aventura Petrecuta In Timpul Unei Excursii La Munte. Foloseste Toate Timpurile De Complemente Si At
Compunere ''iarna'' Cu Expresii Frumoase!!
Alege Din Casetele Valoareea Corecta A Împartitorului Si Afla Deîmpartitul ...............:6,8,7=9 Rest 7
Ce Inseamna Sufixoid ? Si Cateva Exemple. Nu De Pe Net !!!
MA ASCULTA AJUTOR Indentificati Substativele In Cazul Dativ Din Enunturile Urmatoare Si Indicati Functia Sintatica A AcestoraI-am Spus Prietenului Meu Sa Se Poa
Ajutatima?ce Este Ghiont