RO Study
👤
Nimic1222
Nimic1222
12-11-2017
Limba română
a fost răspuns
DAU COROANA!!! EX:6 URGENTTT!!!
Răspuns :
Daniela0414
Daniela0414
12-11-2017
Bunica tricoteaza.
Uau , racheta a plecat in spatiu!
Ce scrii acolo?
Ai grija sa nu te lovesti!
La multi ani!
Answer Link
Deea67895
Deea67895
12-11-2017
Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Spuneti-mi Si Mi-e Va Rog O Propozitie Cu Cuvantul Purpuriu Ca Nush Cum Sa Fac.Ms
Heii ! As Vrea Si Eu Niste Cuvinte Derivate Pentru Cuv. : Urma Si Copil . Multumesc !
Căutați În Poezia Fulg De Nicolae Labiș Cuvintele Aparținând Aceleiași Familii Lexicale
Completati Persoana Si Numarul Verbului : (eu) Stiu ,persoana I ,nr ,singular (tu ) Stii ........... (noi ) Nu Stim ............... (el /ea) Stie...........
Va Urez O Primavara Frumoasa. Am Si Eu O Intrebare. Trebuie Sa Fac O Propozitie Cu Ortograma "lați" Oare Este Bine Daca Am Scris " Am Mancat Taietei Lati Cu Lap
Mama , Tatal Si Corina Au Impreuna 90 Ani . Mama Este De 3 Ori Mai In Varsta Decat Alina Si Cu 6 Ani Mai Mica Decat Tatal . Ce Varsta Are Fiecare ?
Cu Cifrele 4,5,6,8,9 Scrieti Fractii Supraunitare Care Se Pot Forma Va Rog!repede!
Vreau O Poezie Despre Mama Cu 3 Sau 4 Strofe
Gasiti Citeva Rime Rare, Construite: 1.cu Un Adjectiv Si Un Verb 2. Cu Substantive Si Verbe.
As Vrea Si Eu O Compunere Subiectiva Despre Biserica ! Adica Sa Descriem Peisajul Si Cum E Inauntru In Biserica ! Va Rooog... URGENTTTT