Răspuns :
Iarna
Craciunul s-a terminat.Vecinul meu a inceput sa scoata un brad din casa.Cetina bradului era foarte uscata.Eu m-am dus cu el ca sa il ajut fiindca era iarna.
Bradul a fost dus intr-o padure de la marginea satului.Turturi de gheata erau pe la ramurile copacilor si multe troiene.
Un iepuras s-a dus repede si a facut o casuta mica din acest brad.
Eu am fost foarte bucuros ca am putut sa il ajut pe vecinul meu si ca am mers intr-o padure care era impodobita de omat de culoarea smaraldului.
Daca e prea mica mai pune adjective la cuvinte.
Craciunul s-a terminat.Vecinul meu a inceput sa scoata un brad din casa.Cetina bradului era foarte uscata.Eu m-am dus cu el ca sa il ajut fiindca era iarna.
Bradul a fost dus intr-o padure de la marginea satului.Turturi de gheata erau pe la ramurile copacilor si multe troiene.
Un iepuras s-a dus repede si a facut o casuta mica din acest brad.
Eu am fost foarte bucuros ca am putut sa il ajut pe vecinul meu si ca am mers intr-o padure care era impodobita de omat de culoarea smaraldului.
Daca e prea mica mai pune adjective la cuvinte.
Iarna Este iarna.Intr-o padure pe langa un tinut indepartat era un brad care avea atarnati turturi de gheata.Ce tina lui era impodobita cu globuri de smarald.Langa el un iepuras inota prin troiene.