RO Study
👤
Maryo73647547
Maryo73647547
11-11-2017
Matematică
a fost răspuns
ex 13 va rog!!!!:)))
Răspuns :
Аноним
Аноним
11-11-2017
sper sa te ajute......
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 81+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Và Rog Frumos Foarte Inportant Dau Coroanà SSi 5 Stele. Voi Fi Foarte Reconoscàtor De Ajutorul Vostru Şi Vă Voi Ajuta Și Eu
Scrie 5 Opini Personale Despre Sistemul De Educație Din Romania . Va Rog Ajutați- Mă
Sinonim Pentru Rostire
2 Lucrați În Perechi. Schimbați Categoria Gramaticală A Următoarelor Cuvinte, Urmând Indicațiile: • Mov, Galben, Alb (din Adjective În Substantive); Nimeni (din
Candidez Ca Președintele Consiliului Elevilor Și Am Nevoie De Idei Care Sa Le Pun Pe Afișe Cu ,,ce Activități Voi Organiza ..am Scris Deja Multe Dar Mai Am Nevo
Scrie Un Text Îmbinând Narațiunea Cu Dialogul În Care Să Se Respecte Finalul În Clipa Aceea Ușa Se Deschise Și Pași Existenți Fetița Cu Rochie Albastra A Pătrun
Un Sinonim Pt Cuvântul Mulți ?
6 Prezintă, În Două - Trei Enunţuri, O Trăsătură A Textului Narativ, Ilustrând-o Cu O Secvenţă. Text:Solenoid Mircea Cărtărescu Va Rog Este Urgent!!
Cuvântul Și Contextul 1 Colegii Care Au Fost În Fața Clasei Au Transmiți Informații Prin Intermediul Gesturilor Ai Înțeles Ușor Ceea Ce A Vrut Să Transmită Ai F
Intr O Padure Sau Plantat 32 Fagi 26 Stejari ,14 Brazi Si 28 Mesteceni .a Cu Cat Sunt Mai Multi Fagii Decat Stejari ? B Cati Brazii Si Mesteceni Sunt In Total ?