👤

Hey, am de făcut pt mâine o scrisoare pentru o prietena si nu am idee despre ce sa scriu, ma puteți ajuta??

Răspuns :

draga prietena iti scriu aceasta scrisoare pentru ca imi esti cea mai buna prietena       sper ca vacanta mare va trece mai repede sa te pot vedea din nou. Iti multumesc ca existi pentru mine si ca nu ma dezamagesti . Si sper ca si tu vrei sama vezi cit mai repede sa ne petrecem timpul liber impreuna sa mergem la mall impreuna sau sa ne plimbam .                                                                                                                                                                                                                         de exemplu: cu drag livia
Buna draga mea,

A trecut atat de mult timp de cand nu am mai vorbit. Si tu nu ai mia dat nici un semn de viata. Am incercat sa te sun dar imi spunea numar nealocat. Sa inteleg ca te-ai mutat. Daca te decizi sa imi raspunzi te rog sa imi zici si mie numarul tau cel nou. S-au intamplat atatea de cand te-ai mutat...
Il mai tii minte pe baietul cu pistrui de care radeam noi? A devenit prietenul meu cel mai bun. Chiar nu inteleg de ce eram asa de rele cu el. Sa stii ca e de treaba si stie stat de multe lucruri interesante, si cand sunt trista imi spune tot felul de intamplari hazlii doar ca sa ma faca sa rad. Ti-ar fi placut si tie de el daca l-ai fi ascultat macar 5 minute.

La scoala e asa cum era si inainte, la mate nu inteleg nimic, la romana am de citit o groaza de carti si mi-e ciuda ca la nici una nu am gasit filmul dar partea cea mai trista e la sport. Nu am reusit sa mai fac rost de scutire si nu mai am nici o scapare. La gimnastica toti colegii stau in jurul meu si se uita la mine ca la un film prost de comedie. Imi vine sa intru in pamant de rusine.

Cam astea sunt noutatile. Astept sa imi scrii si tu si sa imi spui despre cum te-ai acomodat in Franta, cum sunt colegii, profesorii, colegii, daca-ti place mancarea, si cel mai important: cum te descurci cu franceza.

Cu drag, 
Maria