RO Study
👤
Ionela12345677
Ionela12345677
10-11-2017
Limba română
a fost răspuns
o propozitie cu ierbar, ierta
Răspuns :
SESE1
SESE1
10-11-2017
Eu am un ierbar splendid Profesoara nu-l va mai ierta de data asta
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
6 Ask Questions Using The Present Simple. How Often / He / Go / To The Gym How Often Does He Go To The Gym? 1 What/language / They / Speak / In Spain 2 What/ Ti
Va Rog! DAU COROANĂ! Am Mare Nevoie!
Care Este Cea Mai Înaltă Treaptă De Relief Din Judetul Prahova Este Reprezentată De... ?
8. Crezi Că Prin Scrierea Unor Poezii Poți Să-ți Exprimi Mai Uşor Sentimentele? Justifică-ți Răspunsul, În 50-80 De Cuvinte, Valorificând Textul Liric Dat.Va Ro
- Care Este Rezistența Unui Kilometru De Sârmă De Cupru (rezistivitatea Cuprului Este De 1,68x10-8 Ω.m), Cu Un Diametru De 1,0 Cm. va Rog Foarte Mult Dau Coroan
Rapid Dau Coroana. Se Consideră Două Numere Naturale Nenule, Pentru Care O Treime Din Cel Mai Marenumăr Este Cu 18 Mai Mare Decât O Cincime Din Cel Mai Mic Numă
Războiul Cel Mare , Războiul Națiunilor A Fost Denumit În Timpul În Celui De-al Doilea Război Mondial ..........
Repede Va Rog! 1595 In Cifre Romane!!! (dau COROANA!)
De Ce La Netezirea De Mai Multe Ori Cu Mâna A Unei Pungi Din Plastic Punga Se Prinde De Mână?
Evoluția Baschetului În Republica Moldova A Început În Anii...Vă Rrooooogg!!!E Urgent!!!Dau Coroana!!!