RO Study
👤
Itsirinuca
Itsirinuca
10-11-2017
Matematică
a fost răspuns
Ex 3 va rogg repede dau coroana :(
Răspuns :
Claw
Claw
10-11-2017
170 * 26 - x = 35 * 2
4420 - x = 70
4420 - 70 = x
x = 4350
Answer Link
Vlag1236
Vlag1236
10-11-2017
Raspunsul exercitiului este 4350
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Determinati X Sa Apartina Lui R astfel Incat 69-5(x-2)totul La 2 =24
Heyyyy! Ma Puteti Ajuta Va Rog? Ce Gen Are La Medeleni De Ionel Teodoreanu. Multumesc Celor Care Ma Ajuta! ;)
Cum Arata Vara In Livada
O Sursa De Apa, Care Are Un Debit De 60 Litri Pe Minut,alimenteaza Doua Fantani.Una Din Ele Primeste De Trei Ori Mai Multa Apa Decat Cealalta.Care Este Debitul
Povesteste Intr-o Compunete De 10-15 Randuri, O Intamplare In Care, Fiind Implicat Imt-o Situatie Dificila, Ai Reusit Sa Invingi Greutatile Si Sa Iesi Victorios
Buna, Ma Poate Ajuta Si Pe Mine Cineva Cu Asta: Sa Se Arate Ca Pentru Orice Numar N Apartinand Lui N : (9^n)-1 Este Divizibil Cu 8. Multumesc!
Cum Se Spune In Engleza La Propozitia:eu Merg La Piata Iar Andrei La Mare? Mii De Multumiri Cei Care M-au Ajutat!!!!!!!!!!
Imi Poate Propune Cineva Cateva Subiecte Pentru Un Proiect La Engleza, In Genul Unui Atestat?
Ma Puteti Ajuta Va Rog Frumos!!o Compunere Despre Cum Sarbatoresc Pastele In Familia Mea.Mii De Multumiri Le Datorez Celor Care Ma Ajuta!;))))))))))
A)Construiti Un Triunghi ΔABC Cu AB<AC,(AD Bisectoarea Unghiului <A SI E∈(AC)ASTFEL INCAT [AE}≡[AB].b)Demonstrati Ca DE=BDc)Daca AB=4cm,BC=5cm Si AC=6cm,a