RO Study
👤
Raule201
Raule201
10-11-2017
Matematică
a fost răspuns
Va rog ajutati-ma? dau coroana
Răspuns :
Carmenelenasta
Carmenelenasta
10-11-2017
Rezolvarea este in poza!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Bună! Am Nevoie De 15 Citate Deosebite Din Cartea Oscar Și Tanti Roz, De Eric-Emmanuel Schmidt. Mulțumesc!
2 Completează Spațiile Cu Verbe La Forma Potrivită. • El Şi Sora Lui • Tu Și Ana A . Eu, Radu Şi Maria Eu . Tu . Maia • • * Părinţii Mei Ina Şi Dan Bunica Mea
Problema 1. (9 Puncte) Pe Podeaua Sălii De Clasă Având Forma Unui Dreptunghi Cu Lungimea L-11m Şi Lățimea / = 6m, Andrei Trebuie Să Aşeze Covoare Cu Forma Unui
54 Exersează, Fixează Şi Aprofundează Cunoștințele 1. La Un Centru De Închiriat Biciclete Se Poate Vedea Afişul Alăturat. A) Se Poate Spune Că Preţul De Închiri
În Esență,colectivizarea A Echivalat Cu Exproprierea Țăranilor De Pamant Si Inventarul Agricol Si Proletarizarea Taranimii.Este Ceea Ce A Urmarit Elita Politica
Indica Sarbatoarea Care Ii Face Pe Copii Sa Fie Generosi Valorificand Textul Dat
Salut Cine Mă Ajută La Acest Exercițiu Va Primi O Coroană De La Mine Să Începem Calculează Și Scrie În Casetă Numărul Care Indică Lungimea Necunoscută. A) 3/4 D
Analizeaza Substantivele Din Versurile Date, Indicând Si Funcția Lor Sintactică. De Ce Nu Rasare Iarba Verde Si Frageda Pe Spinarea Fierbinte A Fiarelor Din Pad
Rezolvă Și Explică Pas Cu PasR>R,f(x)=2x-6a)Gf Intersectat Ox ; Gf Intersectat Oy
Harry Potter Cutreieră Lumea El Își Cumpăra Un Bilet De Avion Pentru Care Plătește 200 € În Bancnote De 10 € Și De Și De 5 € În Total Sunt 30 De Bancnote Câte B