RO Study
👤
Grigoreandrei22
Grigoreandrei22
25-03-2014
Limba română
a fost răspuns
analizati si mie numeralul :o
Răspuns :
Golbanvalentin
Golbanvalentin
25-03-2014
o= numeral cardinal cu valoare adjectivala, gen masculin, nr. singular
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 39+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cuvinte Cu Sens Asemanator Pentru Usori ,se Ridica, Se Despica,luciu ,se-ncovoaie Si Cuvant Cu Sens Opus Pentru Se Despica
Cum Este Bunicul-Bunicul-Barbu Stefănescu Delavrancea
Va Rog Ajutor La Problema 50
Cum Se Monteaza Voltmetrul Pentru A Masura Tensiunea La Bornele Unui Consumator Care Face Parte Dintr-un Circuit Electric?
Imi Trbuie 5 Idei De Fraze dintre Acestea 5 Doua Sa Fie Principale Si Trei Subordonate
Traduceri In Romana Din Engleza : I Want A Kitten But Try And Try I Can T Gînd A Nu At Allbut not At The Grocer S Or Hop,hop, Hop, Not At The Baker S Or P
Suma A Patru Termeni Este 200. Afla Termenii Știind Ca : Primul Este Egal Cu Produsul Numerelor 7 Si 5 ; Al Doilea Este Cu 15 Mai Mare Decât Primul; Al Treilea
Cum Se Tarduc Urmatoarele Cuvinte In Spaniola.buna, Ma Numesc....., Imi Place .bluza Ta
A) 32:8+3×[60+8×(360:a-72:4)] =712 B) 3+10×[181×2-2×5×(24+ 24:a)]=623 Va Rog Sa Îmi Rezolvati Si Mie Aceste Exerciti!Sunt De Clasa A -IV -a.
Alcatuiti O Scurta Naratiune,cu Pesonaje Umane,din Care Sa Reiasa Ideea Ca Bogatia Sau Pozitia Sociala Importanta Transforma Omul In Mod Negativ.sau Dimpotriva