RO Study
👤
Mikyella
Mikyella
07-01-2015
Matematică
a fost răspuns
Un element al multimii {1,2,3}X{3,5} este ?
Răspuns :
Rallu
Rallu
07-01-2015
{1;3} este unul dintre raspunsurile posibile
Answer Link
Andreeactin2002
Andreeactin2002
07-01-2015
{1;3} , {1;5} . Ți-am dat doua .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cate Diagonale Are Un Hexagon Regulat Si De Ce??
E URGENT!!!RASPUNS CAT MAI REPEDE VA ROG! Ana Si Bogdan Au Impreuna 7 Mere , Iar Ana Si Calin Au Impreuna 8 Mere.Determinati Cate Mere Are Ana Stiind Ca,imp
A) Orice Număr Natural Este...... Si Orice Număr Întreg Este.... B) Relațiile De Incluziune Intre Mulțimile N, Z, Q Sunt...
Am Nevoie Sa Traduc Aceasta Fraza Idn Romana In Latina: „Fie Ca Focul Poeziei Vii Să Purifice Metalele.”
Un Teren Agricol Are Forma De Triunghi Isoscel ABC,in Care AB=AC=100m Si BC=120m. a)Calculati Lungimea Distantei De La A La BC. b)Calculati Sin(
"de Faptul Că " Ce Este Ca Parte De Vorbire?
Cine Imi Poate Traduce Si Mie Va Rog Frumos Dar FARA TRANSLATE ? - Muzeul Luvru ( Sau Musée Du Louvre) Este Cel Mai Mare Muzeu De Istorie Și Artă Din
Salut. Daca Am Scris Acum La Examen La O Parti De Vorbire De Ex: atribut. N-am Scris Si De Care E . Pune Juma Din Punct?
Cum Se Delimiteaza Propozitia , Si Spuneti-mi Ce Fel De Propozitii Sunt Aceastea Ia Poate Fi Purtata In Orice Sezon Pentru Ca Niciodata Nu Se Demodeaza
Esti Conducatorul Echipei De Dansuri A Scolii.In Aceasta Calitate,trebuie Sa Redactezi Un Memoriu De Activitate Pentru Anul Scolar Incheiat.Memoriul Trebuie Sa