RO Study
👤
Dinarol
Dinarol
09-11-2017
Engleza
a fost răspuns
5 întrebari pentru text
Răspuns :
Maxxpredusca
Maxxpredusca
09-11-2017
1.What is the Queen?
2.How rich is the Queen?
3.What did the Monarch do in old times?
4.What does the Queen do?
5.Are there still many important public functions that the Queen performs?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
II. Uniți, Prin Săgeți, Fiecare Cifră Corespunzătoare Enunţurilor Din Coloana A, Cu Litera Care Indică răspunsul Corespunzător, Aflat În Coloana B. Dau COROANA
2. Completează Spațiile Marcate:Biotopul Pădurilor De Conifere Este Reprezentat De Solul ........... Și Lumina......Parcul Este Un Ecosistemîngrijit De Om.Pajiș
Redactează O Compunere De Minim 150 De Cuvinte În Care Să O Caracterizezi Pe Bunica Safta Din Textul Bunica Safta De Ion Agârbiceanu!!!! Dau Coroana!!! Urgentt
Mets Les Noms Entre Parenthèses Au Pluriel Exercitiul 7
Se Dă Formula Acidului Carbonic H2CO3. Se Cere: 1)Rraportul De Combinare Al Elementelor; 2)Procentul Fiecărui Element În H2CO3; 3) Câte Grame De Oxign Se Află Î
Vă Rog Să Mă Ajutați !Dau 5 Stele Și Inimă ! Măcar Un Exercițiu !
Rewrite The Following Sentences Using The Verbs In Brackets In The Correct From. Add A Preposition Where Necessary. VA ROG. DAU COROANA!
Subliniază Numeralele Din Textul De Mai Jos, Preci-zând Ce Exprimă.Am O Familie Numeroasă, Fiindcă Am Două Surori Şi Doifrați. În Total, Suntem Şapte Persoane.
VI.3.188. Într-o Ladă Sunt De Patru Ori Mai Multe Mandarine Decât În Alta.Câte Mandarine Sunt În Fiecare Dacă În Prima Sunt Cu 27 De Mandarine Mai Puține?
Atribuie Persoanelor Biblice Urmatoarele Valori Morale.1.David A.Iertarea2.Iosif B.Curajul3.Moise C.Dreptatea4.Dan