RO Study
👤
Ciusi
Ciusi
09-11-2017
Matematică
a fost răspuns
descompunerti x la puterea 3 -25x
Răspuns :
Аноним
Аноним
09-11-2017
x³-25x = x(x²-25) = x(x-5)(x+5)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
3. Identificaţi Şi Analizaţi Pronumele Reflexive, Precizând Felul, Persoana, Forma, Nr., Cazul Și Funcția Sintactică A Acestora : Bogdan Se Cunoaște Pe Sine. Mă
Eseu Cu Tema Un Mediu Curat O Viață Mai Bună
Fun Time-5 Play The Game In Two Groups. Each Group Has A Different starting Point. Use Rubbers As Markers. Roll The Dice To move Across The Board. Answer Correc
10 Menţionează Locul Adjectivelor Fată De Substantivele Determinate In Propozitiile De Mai Jos, Scriind In Pa Trate D, Când Stă După Substantiv, Şii, Cand Stá I
21. Cum Putem Aduce 6 L De Apă De La Rîu, Dacă Avem Un Vas De 4 L Și Unul De 9 L?
Propozoiti Care Se Trrmina ? ! .
De Ce Distanta Dintre 2 Puncte Este Radical Din (xb-xa)... Si La Altele Este Xa-xb...?
Fiind Date Mulțimile A={3,5,7} Și B={+10,+10}, Scrie Mulțimea C={a Supra B, A€A,b€B}
Bună! Am Nevoie De Nişte Sfaturi... Particip La Olimpiada Națională De Limba Și Literatura Română Și Mă Întreb Dacă Nu Mă Puteți Ajuta Cu Nişte Indicii... Ce Sf
1.Sarea De Diazoniu A Acidului Orto-aminobenzoic(antranilic) Poate Exista Sub Forma De Amfion? 2. In Manualul De Chimie Clasa A 11-a Produsii De Condensare Ai A