RO Study
👤
Bubumaria
Bubumaria
25-03-2014
Limba română
a fost răspuns
cuvantul trebuiam este scris corect?
Răspuns :
Cosminsanache
Cosminsanache
25-03-2014
da este scris corect
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna! Ma Ajuta Cineva Cu Un Tabel (asemănări Și Deosebiri) Între Materialul Genetic De La Virusuri, Bacterii Procariote, Eucariote , Bacterii? Multumesc Mult!
Impozitul Pentru Casa Si Masina Noastra Este De 3200 Lei Pe An. Daca El Ar Fi Platit In Luna Februarie , Primaria Ar Oferi O Reducere De 25% . Ce Impozit Ar Tre
Peneplenă Reînălţată, Cu Relief Întinerit, Caracterizează Unitatea De Relief Numită: a. Podişul Mehedinţi; b. Podişul Târnavelor; c. Subcarpaţii; d. Podişul Cas
Vaaaa Roggggggg!!!!!
Desenați Un Triunghi Oarecare ABC Si Mediana[AM] Și M€(BC)
AL76 Pun Condiția Ca Delta Să Fie <= 0?
Buna ! Am O Mare Problema .nu Pot Sa Inteleg Deloc Geometria Am Trecut Cls.a 7 A Si Nu Stiu Sa Rezolv O Problema Cap Coada ..singura ..am Sa Las Mai Jos O Poza
Asociaţia De Ierburi Mărunte Adaptate La Uscăciune Şi Numeroase Specii De Rozătoare Alcătuiesc Speciile caracteristice Pentru Zona Biogeografică Numită: a. Nemo
În Europa, Resurse Petrolifere Importante Sunt În Platformele Continentale Aparţinând Mărilor Numite: a. Marea Baltică; b. Marea Mânecii; c. Marea Nordului; d.
Rezolvați După Model: Imi Da CAIETUL/Mi-l Da 1.Nu Mi-a Trimis BANII La Timp/... 2.Maria Ti-a Dat FOTOGRAFIA?/...