RO Study
👤
Ciofuaandreea
Ciofuaandreea
08-11-2017
Matematică
a fost răspuns
rezolvarea exercitilor3,4si5
Răspuns :
Cosmii2
Cosmii2
08-11-2017
Dar ce nu sti trebuie sa invetiii
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Pe Spatiul Punctat Din Dreptul Fiecarui Cuvant Litera Corespunzatoare : .......cu Greu ......pentru .......atunci ......fara Sa A:locutiune Conjunctionala
Un Autoturism A Parcurs 600 Km Consumând 48 L De Benzină . Câti Litri De Benzină Va Consuma La 100 Km Parcurşi ?
1.Ce Lungime Are Latura Unui Patrat Cu Perimetrul De 0,12 M? 2.Pentru Inprejmuireacu 3 Randuri De Sarma A Unui Teren Avand Perimetrul De 925 M S-au Cumparat 30
Derivati Adverbe De La Cuvintele Propuse : turc, Soldat , Bulgar , Amic , Complet , Militar , Semnal , Norma , Grec , Actual . Va Rog Mult !!!! Urgent
Coroana !!! Calculati : A ) Latimea Unui Dreptunghi Care Are Lungimea De 18 Cm Si Perimetrul De 52 Cm . B ) Lungimea Unui Dreptunghi Care Are Latimea De 7 Cm Si
5 Motive Pentru Care Mergi La Scoala.
Explicati-mi Va Rog Toate Tipurile De Propozitii Subordonate Si La Ce Intrebari Raspunde Fiecare. Va Rog! Fiti Cat Mai Explicativi
Cristian A Cumparat :1kg De Carne,1kg De Zahar, 1/2 Kg Gris, 1/4 Kg De Cafea Boabe Si 6 Pachete De Biscuiti.Cate Grame Cantareste Un Pachet De Biscuiti,daca Sac
Va Roog Ajutati.ma Si Pe Mine Am Incercat Sa Fac Dar Nu Mi.a Iesit In Niciun Fel. Va Rog Sa Imi Aratati Cum Se Fac Nu Direct Raspunsul: 23\100( Semestrul Al Doi
Aratati Ca Nr A =(x-1)(x+4)+x+8 Este Patrat Perfect, Oricare Ar Fi Nr Intreg X.