RO Study
👤
Anonim
Anonim
08-11-2017
Matematică
a fost răspuns
VA ROG FRUMOS!!!!
DAU COROANA !!!!
Răspuns :
Celenalia
Celenalia
13-11-2017
Celelalte le faci la fel.Sper ca te-am ajutat.Daca consideri ca merit Poți sa-mi dai coroana?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 19+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
3 Stabileşte Funcțiile Sintactice Ale Cuvântului ,carte" Din Următoarele Enunţuri. A) Aceasta Este Cartea Mea Preferată. B) Andrei Citește O Carte De Aventuri.
X 1 3 4 12 65 72 102 y = 3x
Desenează Două Cercuri C1 Virgulă R1 Și C2 O2 Și Precizează Pozițiile Celor Două Cercuri În Situațiile.a)r1 = 2cm,r2 = 1 Cm Și O1 O2 = 5 Cmb) R1 = 2 Cm , R2 = 1
La Final! Spune-ți Părerea! Ce Trăsături Dobândeşte Doru În Finalul Povestirii? Descoperă Trei No Calități Ale Lui Doru Și Motivează-le.Sanuita Dupa Claudia Gro
Calculați Aria Uni Trapez Cu Baza Mica De 15 Cm ,baza Mare 7,2dm Și Înălțimea De 4 Cm
Scrie Un Text De Minimum 150 De Cuvinte, În Care Să Prezinți Mesajul/o Semnificație A textului Vârful Dealului De Lon Pillat. În Redactarea Textului: vei Preciz
1. Fie Un Punct O Și O Dreaptă A. Realizează Desenele Și Stabilește Poziția Dreptei A Față De C(0,3 Cm) În Fiecare Dintre Cazurile Următoare: E) D(0, A) = 2 Cm;
Îmi Puteți Analiză Urm Substantive Cu Gen,număr,caz,dacă Este Art Sau Nearticulat,funcția Sintactica Și Întrebarea La Care Răspunde Substantivul.Răspuns: Temele
Redacteaza O Compunere Cu Titlul,, O Întamplare Extraordinara"
10 Read The Text Choosing The Correct Words. Come To The Climbing Arena. There (1) Isn't/ Aren't Any Water Here And There Aren't (2) Some / Any Beaches But Ther