RO Study
👤
Clitandenisa
Clitandenisa
08-11-2017
Matematică
a fost răspuns
dau coroana!!!!!!!!!!
Răspuns :
Andreea2763
Andreea2763
08-11-2017
sper ca este bine...:)))
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Dă Un Număr Natural N. Afișați În Ordine Crescătoare Primele N Numere Naturale Nenule
In Triunghiul ABC Cu M(A)=90° , Construim Inaltimea AD,D∈(BC). a)Daca BD=3cm Si BC=12cm , Aflati AB. b)Daca CD=6cm Si BC=24cm , Aflati AC. c)Daca BD=3cm Si BC=1
Va Rog Frumos Sa Ma Ajutați.La Ex6am Subliniat Eu!ex De Mai Sus Cu Imaginea Aceea Sa Analizați.Va Rog.Si Ex 7.Coroana.
DAU COROANA SI 5 STELE Scrieti O Legeda Cu Apa Si Una Cu Sare Si O Ghicitoare Una Cu Apa Si Alta Cu Sare!
Alcatueste Un Text In Care Sa Ai Cel Putin Sase Verbe, Iar Acestea Sa Fie La Persoana A II-a Si La Toate Timpurile Va Rog Cât Mai Repede Dau Coroana Si 16 Punct
O Compunere Cu Titlul Concurs Sportiv Cu Pronume Personal
Precizeaza Functia Sintactica Si Cazul Pronumelor Demonstrative Din Exemple: a). Intreaba-l Pe Celalalt. b).I-am Raspuns Aceluia. c).Ma Gandesc La Asta.
Alcatuieste Un Text De 50-70 De Cuvinte Despre O Intamplare Din Copilaria Ta In Care Sa Introduci Cel Putin Patru Pronume Demonstrative Diferite,in Cazuri Difer
Suma A Trei Numere Este 180.primul Număr Este Jumătate Din Suma Celorlalte Două,iar Al Treilea Număr Este Cu 20 Mai Mare Decât Al Doilea.determina Cele Trei Num
Descrieti O Zi De Primavara Folositi Descrierea Subiectiva 10 Randuri Tineti Cont De Asta Dau Coroana Imi Trebe Va Rog