RO Study
👤
Alexmady9
Alexmady9
08-11-2017
Matematică
a fost răspuns
A×3=12
A=
A=
ProbA ?
???????????
Răspuns :
Raia1
Raia1
08-11-2017
A=12:3
A=4
proba: 4x3=12
Answer Link
Gabi1115
Gabi1115
08-11-2017
A*3=12
A=12:3
A=4
PROBĂ:4*3=12
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Doar Ex 3 (ultimul) Mersi
Imi Puteti Zice Perimetrele Rombului,trapezului,triunghiului Dreptunghiului Patratului Paralelogramului
Andrei Are Trofeele Câștigate La Șah Aranjate Pe Doua Rafturi Ale Bibliotecii, Astfel Încât Pe Primul Raft Sunt Cu Doua Trofee Mai Multe Decât De Al Doilea Raft
Daca A Si B Sut Multimi Si C=(A-B)reunit Cu(B-A)reunit Cu Intersectia Dintre B Si Adaca A Si B Sunt Multimi Atunci C=(A-B)∪(B-A)∪(A∩B) Este A)A-B B)B-A
Am O Întrebare Aici Se Poate Scoate De Sub Radical Cu Formula:[tex] \sqrt{a ^{2} } = A[/tex]Că Este Plus, Nu Trebuie Rezolvat Exercițiu Doar S Și-mi Spuneți Da
16 Redactează O Cerere Adresată Conducerii ClubuluiElevilor Din Localitate, Prin Care Să Soliciți Aprobareade A Te Înscrie La Cursul De Dicţie, Organizat În Cad
Buna ! Ma Ajuta Cineva?
Radical Din 3 Supra Radical Din 3 Ori 3! Am Lasat Si O Poza! Ajutor !
In Triunghiul ABC Cu AB Congruent AC Se Duce AM Mediana . Dacă M(BAM) =1/4 Din M(ABC) . Alfati Masurile Unghiurilor Triunghiului.
Prețul Unui Obiect Este De 300 De Lei. După O Reducere Cu 5% Din Preț, Urmează O Nouă Reducere Cu 5% Din Noul Preț. Calculați Cu Ce Procent S-a Micșorat Prețul