RO Study
👤
Enzo1111
Enzo1111
08-11-2017
Matematică
a fost răspuns
Cn ma ajuta?.........
Răspuns :
Esme2k
Esme2k
08-11-2017
Sper sa si intelegi. Succes.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 24+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Se Calculeaza 1 Supra Radical Din 2 +2 +1 Supra 2-radical Din 2
Intr_o Urna Sunt 9 Bil Albe Si 11 Bile Rosii Probalitatea Ca Bila Extrasa Sa Fie Rosie Este Egala Cu?
1.Scrie 5 Expresii\locutiuni Care Sa Contina Cuvantul ''cap''.2.Scrie 2 Expresii\locutiuni Care Sa Contina Cuvantul ''gand''.
Transforma In Vorbire Indirecta : Dragul Meu Greucene ,raspunse Imparatul,nu Pot Sa Schimb Nici O Iota,nici O Cirta Din Hotararea Mea.
Dupa Ce Pargurge Doua Cincimi Dintr-un Drum , Un Calator Consta Ca Mai Are 3 Km Pana La Jumatateadrumului.Determina Lungimea Drumului .
Intr-o Fabrica Se Executa 15.000 De Piese De Acelasi Fel. In Prima Etapa Se Executa 20% Din Numarul De Piese, In A Doua Etapa 50% Din Rest, Iar In A Treia Etapa
Intr-o Fabrica Se Executa 15.000 De Piese De Acelasi Fel. In Prima Etapa Se Executa 20% Din Numarul De Piese, In A Doua Etapa 50% Din Rest, Iar In A Treia Etapa
Scuzati Prima Problema Suna Asa Numarul Rational X Care Are Solutia Ecuatiei 2. 1. - X. - =1/2 3. 6 /=supra ma Puteti Ajuta Sa Aflu X
Buna, Trec Clasa A9a Si Vreau Sa Ma Pregatesc De Acum Cu Viitoarele Lecturi La Romana, Sunt La Filologie Deci Romana O Sa Fie Baza :). Imi Puteti Sugera, Va Rog
Rezolvati : | |x-1|-2|=2