RO Study
👤
IrinoiCristian
IrinoiCristian
08-11-2017
Limba română
a fost răspuns
Cum se analizeaza nu pot merge?
Răspuns :
MascatuCiorba
MascatuCiorba
08-11-2017
merge=verb,mod indicativ,timp imperfect,pers a treia,nr sg,f.s de Predicat verbal și
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Micuț Referat Iau Nota Va Roggg
27. Trece Verbele Din Textul Următor La Numărul Plural,Demult, La Marginea Unui Oras, Traía Un Mester Batran Care Facea Jucarii. Tot Anul Mesterea La Elecu Drag
Vreau Sa Imi Scrie Cineva O Propozitie Cu ,corespunzator Si Dau 100de Puncte Si Fau Coroana
Construiți Un Triunghiu Isoscel,notați Cu Perimetrul De 8cm,laturile Congruente De Cate 6 Cm .Construiți Mediatoarele Laturilor Apoi Cercul Circumscris Triunghi
Catul Împărțirii A Două Numere Naturale Este 5 Iar Restul 6 Suma Dintre Deîmpărțit Împărțitor Cât Și Rest Este 125 Care Sunt Numerele
© Alcătuiește Un Dialog De Aproximativ 10 Replici În Care Să Discuți Cu Un Prieten/oprietenă Pe Tema Jocurilor Preferate De Voi.
Underline The Correct Question Tag.1. She Plays Tennis, Does She/doesn't She?2. He Is A Firefighter, Is He/isn't He?3. Ann Bought That Red Dress, Did She/didn't
7Alege, Din Lista Alăturată, Forma Adjectivului Care Completează Corect Propozițiile:auriuauriiPăpușa Luciei Are Părul Auriucercei Îmi Plac.Am Găsit Doi CerceiP
3. Scrie Paranteze Potrivite, Astfel Încât Egalitățile Să Fie Adevărate.a) 629 - 18 + 60:30:21 = 29;b) 800 -20 × 5 + 40x5:3 = 700;c) 1000 - 8x25: 120 - 100:1:2
-Les Cheveux De Juliensont.....a. Long, Raide Et Roussesb. Longs, Raides Et Roussesc. Longs, Raides Et Roux2-Mes Seurs Sont..., ... Et ....sympathiques /généreu