RO Study
👤
Нетали
Нетали
07-11-2017
Limba română
a fost răspuns
ajutati varog frumos
Răspuns :
DDaniel14
DDaniel14
07-11-2017
1
toamna frunzele sint aurii
toamna se coc gutuile
in septembrie timpul e cald si ploios
2
Mie nu imi place iarna
Fratelui meu nu ii plac merele
3
Mamei mele ii place vara
Parintilor mei le place muzica vesela
Answer Link
Capdecalculator
Capdecalculator
07-11-2017
1 ) Toamna frunzele sînt colorate.
Toamna se coc strugurii.
În septembrie timpul e cald şi ploios
2)Mie nu îmi place toamna.
Fratelui meu nu îi plac strugurii.
3)Mamei mele îi place iarna.
Părinților mei le plac cântecele triste.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 98+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Dialog Intre 2 Prieteni Alcatuyt Din 10 Replici Cu Tema Un Vis Pe Care L-am Avut
Se Citeste Un Vector Cu N Elemente,nr Naturale Distincte. Sa Se Afiseze Elementele Cuprinse Intre Elementul Cu Valoare Minima Si Cel Cu Valoare Maxima Din Vecto
Calculati Suma Masurilor Unghiurilor Unui Poligon Regulat Cu 5 Laturi.
Perimetrul Unui Dreptunghi Este 204 M .Afla Dimensiunile Dreptunghiului,stiind Ca ,daca S-ar Mari Cu 1supra 2 Din Lungime Dreptunghiului Cu 3m ,s-ar Obtine Lati
1.Continuez Les Phrases Suivantes:Si On Nous Proposait Ce Travail,..................Elle Sera Recompensee Si ..........................Si Elle Vous Invitait Che
O Compunere In Engleza Despre Masina Viitorului???
Din Toate Panzele Sus ;selectati Din Text Cite Un Atribut Exprimat Prin Substantiv, Adjectiv Si Numeral Cu Valoare De Adjectiv Si Construiti Enunturi Noi Cu Ele
Salut. :3Imi Puteti Explica 'Suma Si Produs" Si "Suma Gaus" ?! Nu Am Inteles Lectiile Astea. :(
Va Rog Ajutor.. 1. A) Aratati Ca 2 Supra 3 < 3 Supra 4b) Gasiti Un Numr Rational Din Intervalul ( 2 Pe 3, 3 Pe 4)c) Gasiti Un Numar Irational Din Intervalu
Un Vanzator Are Cirese De Vanzare In 3 Ladite.Daca Le Cantareste Pe Primele Doua Sunt 35 Kg,ultimele Doua Au 26 Kg, iar Prima Cu Ultima Au 29 Kg, Cate Kg De Cir