RO Study
👤
Nicole2225
Nicole2225
07-11-2017
Chimie
a fost răspuns
concepeți o problema de amestec de 2 solutii
Răspuns :
Maestru11111
Maestru11111
09-11-2017
Nisip cu apa Amesteci foarte bine
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
De Analizat Verbele,substantivele,pronumele Si Adjectivele Din;Marina Se Invirtea Plictisita Prin Camera.Daca I-ar Spune Cineva O Poveste Ar Fi Altfel.Se Apropi
Scrieti O Compunere De 5-6 Randuri In Care Sa Folositi 5 Numerale,3 Adjective Si 2 Pronume Personale
Cine Îmi Poate Spune Si Mie Daca Stie Sa Faca Noi Cuvinte Din Cuvintele:pobabă Bujor Pachet Bogat Piatra Pușcă Bătrân Baie Multumesc!!!!
Cuvinte Cu Sens Asemanator Pt Înmoaie
Un Depozit Pentru Pastrarea Finului Are Forma A Unui Paralelipiped Dreptunghic Cu Dimensiunele De 16,5m , 5,2m Si 4m. Cite Tone De Fin Pot Fi Pastrate In Ace
A : B = 3 , A + B = 24. Aflați L Pe A Si Pe B.
1.Scrieti Corect Forma Literara Pentru: orcare nu Poci o Sa spui (pers 1) daca atuncea sa Nu Saza cest (problema) priimit tot Dauna
Pentru Ziua Mediului Sau Cumparat 30 De Stropitori Si Greble De 3 Ori Mai Putine .Cate Greble Sau Cumparat ? Alege Operatiea Potrivita Si Calculeaza : 30-3 30:
Bina,as Vrea Si Eu O Compunere Despre Vara De 15-20 Randuri. Sa Fie Artistica.Multumesc
Imi Poate Spune Cineva Cum Arat Ca Doua Drepte Sunt Paralele? Ma Gandeam Ca, Daca Am Doua Unghiuri Congruente, Cu O Anumita Secanta, Rezulta Ca Sunt Paralele. E