RO Study
👤
Urim
Urim
07-11-2017
Franceza
a fost răspuns
Va rog frumos sa ma ajutati cu rebusul !
Răspuns :
Tarazanoglu
Tarazanoglu
07-11-2017
1. Action
2. Drame
3. Policier
4.Comédie
5. Amour
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cu Câte Mere Sa Întors Fiecare Copil De La Piață Am Cu 38 Mai Multe Mere Decât Tine Dacă Îmi Pun Numărul Merelor Sale La Numărul Merelor Mele Obțin 4 Rest 2
Diferenta A Doua Nr E 463. Daca Impartim Primul Nr La Al Doilea,obtinem Catul 6 Si Restul 3.sa Se Afle Numerele. Cn Face Primul, Si Va Fi Corect Primeste Coroa
Fiind Dat Un Șir De N Numere Întregi Pozitive, Să Se Afișeze Pe Ecran Numerele Șirului Inițial, Cu Următoarele Modificări: Numerele Pare Se Vor Afla Pe Primel
Suma A Două Nr Este ,67 .Daca Împărțim Nr L Mare La Nr Mic Obținem Catul 5 Și Rest7 .Care Sunt Nr?
Suma A Doua Numere Este 876.din Impartirea Numerelor Se Obtine Catul 8 Si Restul 3.afla Numerele. reprezinta Numerele Prin Segmente De Drerapta
Azaleea Este O Plantă Iubitoare De Apă.Îngrijitorii Grădinii Botanice Udă Fiecare Plantă De Azalee De 4 Ori Pe Zi Cu Câte 250 Ml De Apă.De Câți Litri De Apă Est
La Solutia De Clorura De Sodiu Cu Masa De 200 G Cu Partea De Masa 25% S-a Adaugat 25 G De Clorura De Sodiu Si 200 Ml De Apa.Calculeaza Partea De Masa A Clorurii
Pretul Unui Laptop Este 12500 Lei .Dupa Un Timp,pretul Creste Cu 30%.Cat Va Costa Laptopul?
Pe Unul Dintre Trandafirii Din Grădină Poposește Și O Albină. Menționează Importanța Albinelor În Lumea Vie Și Precizează Două Caractere Revolute Ale Acestora F
Buna Imi Puteti Da Formula Pt Calculul Prescurtat La Acest Exercitiu?Va Rogg!!Este Asa:4radical Din 2(3-radical2)=?[tex]4 \sqrt{2(} 3 - \sqrt{2) = } [/tex]