RO Study
👤
Nsnzbacc
Nsnzbacc
07-11-2017
Matematică
a fost răspuns
va rog dau coroana ex 8 dau coroana
Răspuns :
Аноним
Аноним
11-11-2017
ai rezolvarea in imagine
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatuieste Trei Propozitii In Care Sa Introduci Cuvantul Negustor,la Sfarsitul Carora Sa Scrii,pe Rand,punct,semnul Exclamarii Si Semnul Intrebarii.
Varog Din Suflet Sa Ma Ajutati Sa Fac 10 Propzitii In Franceza Ca Nu Imi Vine Nimic Prin Cap Ca Profa De Franceza E Cam Nebuna Va Rog
Care Sunt Modurile De Expuere
Redactează un Text Narativ De 10-15 rânduri, În Care Să Povesteşti O Întâmplare Hazlie A Cărei Concluzie Să Fie Proverbul: " Când Pisica Nu-i acasă, şoarecii Jo
Alcatuieste Un Text De 6-8 Replici Cu Titlul "In Recreatie" In Care Sa Incluzi 3-4 Verbe La Timpul Imperativ.Sublinieaza Aceste Verbe.
Ce elemen al miscarii Este indicat in versurile : Ce Urma lasa soimii-n Zbor ce Urma pestii-n Apa lor
Construieste O Fraza Din Doua Propozitii Principale in Raport De Coordonare Adversativa
Am Si Eu Nevoie De Ajutor. 1. Explicati Valorile Foarte Ridicate Ale Populatiei Urbane Din Singapore, Macao, Kuwait, Israel.Multumesc. :)
Cine A Fost Ioan Cuza
Indica Valoarea Morfologica A Cuvintelor Subliniate Din Enuntul:Si Mie mi-ar Fi Placut Sa Umblu La Fiecare sase luni Din Mahala In Mahala...