RO Study
👤
Rocsy7
Rocsy7
06-11-2017
Limba română
a fost răspuns
Care este opusul la idee?
Răspuns :
Аноним
Аноним
06-11-2017
Eu cred că opusul este cuvântul,, gînd"dar nu sunt sigur sper că te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 42+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Gaseste Un Sinonim Un Antonim Si Un Omonim Pentru Cuvantul Lin
Cuvintele Din Paranteza Din Enunturile De Mai Jos Si-au Schimbat Valoarea Morfologica Obisnuita. Precizeaz-o! a. (Vara) Mergem In Excursie La Mare. b. (Acest) C
Pentru A Nu Uita Parola De La Adresa De Mail , Andrei A Ales.o In Felul Urmator : a) Este Formata Din Sase Cifre . b) Cifrele Sunt Puse In Ordine Descrescatoare
Rezultatul: √18 : √2 -√9 Este Egal Cu...?
Esti Fermecat De Tablou...Fa Cateva Aprecieri Referitoare La Poezie: Tema Textului Este................................................................. Modul D
Suma A Trei Numere Este 62,8. Primul Este De 1,5 Ori Mai Mic Decat Al Doilea, Iar Suma Ultimelor Doua Este 44,6. Aflati Numerele. P.S. Scrieti Calculele :) Mu
AJUTORRRRRRRRRR 22.Efectuati: a.13supra9plus5supra6ori8supra3=? b.21supra 5minus1 Supra10impartit La 1supra 2=? c.33supra16minus5supra16impartit La 5 Supra 8 Mi
Sensul Asemanator Al Cuvintelor: In Zadar, Dibaci, Intristare, Veselit, Fagaduiasca, Imparatia
Scrie 10-15 Randuri Lui George Enescu.Imagineaza-ti Ca Este Un Copil De Varsta Ta (14 Ani).
Se Oxideaza Steochiometric 3 Moli De Acetilena Cu O Solutie Apoasa De Permanganat De Potasiu , Conform Reactiei : c2h2 + 4[o]----------> Cooh-cooh Cate % (pr