RO Study
👤
Tatianacanatui
Tatianacanatui
06-11-2017
Matematică
a fost răspuns
-136+(-49) rezolvare
Răspuns :
CristianaMaria11
CristianaMaria11
06-11-2017
-136+(-49)= -136-49= -185
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imaginati-va Ca Primavara Este O Persoana Desctieti-o.
Poate Suna Ciudat.. De Ce Cerul E Albastru?
~Buna Seara ~ Va Rog Ajutati-ma !Imi Explica Si Mie Cineva Ce E Cu Ipotenuza Cateta [la Geometrie] / Cateta , Cateta , Etc? Si Cum Imi Dau Seama De Ele? De Unde
Uitati Problema Asta La Mate Ca Mie Nu Mi-a Iesit Un Calcul:De Ziua Mamei, Dana Si Sorin I-au Cumparat Un Cadou. Dana A Cpntribuit Cu O Suma Egala Cu intre
Va Rog Mult Sa Ma Ajutati Urgenttt Pentru Care Ale Necunoscutei X Valoarea Expresiei A)-5(3x+2,2)-2 Este Nenegativa si B)3(0,5x-4)+8,5x Este Negativa cum Trebue
Vreti Sa Ma Ajutati La Ex Asta :precizati Pozitia Formelor Conjuncte Ale Pronumelui Persnal In Exemplele: ,,murgule Murgutul Meu Datu-mi-te-a Taica-tau Aici Mi-
Indentificati Pronumele Reflexive Exprimate Prin Forme Imprumutate De La Pronumele Personale:"Hai,ia Dati-va Deoparte,mai Pacatosilor""Caci Eu Mi-am Pus Obrazul
Cum Aproximez Prin Lipsa Si Adaos La Sutimi? De Exemplu 431,25.
Fie ABCD Un Trapez Cu AB Paralel Cu CD Si Unghiul A= 90 De Grade. Daca AB=6 Cm, BC=12 Cm Si CD=14 Cm, Aflati Aria Trapezului ABCD.
Scrie Numerele Naturale De 3 Cifre Care Au Suma Cifrelor Cu Care Sunt Scrise Egala Cu:a)2b)3c)4