RO Study
👤
Mihaelase
Mihaelase
06-11-2017
Franceza
a fost răspuns
descrierea anotimpului preferat in franceza
Răspuns :
SLOTER
SLOTER
06-11-2017
L'hiver est l'une de mes saisons préférées, quel est le moment où la neige arrive, les chants de Noël, les enfants vont sur le traîneau et bien d'autres joies.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Împărțind Un Număr Natural La Un Alt Număr Natural Obținem Cîtul 3: Să Se Afle Cele Două Numere Știind Că Suma Celor Două Numere Este 36. Discuție.
Cine Cunoaste Bine Chimia Ajutați-mă Va Rog Din Suflet E Foarte Important Si Urgent
Ce Inseamna Expresia "numai Piele Si Ciolane"
1 . Motivează Folosirea Virgule În Fragmentul : UITE,MĂ , CE CAP MARE ARE ..... 2.ȘTIE DOUA URMĂRI ALE FOLOSIRII CRATIȚEI ÎN STRUCTURA "ŞI-L HUID
Demonstrati Ca 1/1*4+1/4*7+......+1/(3n-2)(3n+1)= N/3n+1. Oricare Ar Fi N Ce Apartin Multimii N Stelat
Calulati Suma S=7+7la2+7la3+...+7laputerea2003-7la1 Dau Coroana
Va Rog ,am Nevoie Urgent!!!DAU COROANA!!!Ordonati Cuvintele Ca Sa Formeze O Propozitie.
Determinați Măsurile Unghiurilor Unui Paralelogram Abcd Dacă Măsura Lui C Egal Cu 1 Pe 5 Măsura Lui B
A) 1 Divizor A Lui 0 B)12 Nu Se Divide Cu 144 C) 121 Se Divide Cu 11 D) 425 E Divizibil Cu 25 E)436 Se Divide Cu 12 F) 8 Se Divide Cu 14
Redactează O Scurtă Narațiune De 80 150 De Cuvinte În Care Să Precizezi O Întâmplare Din Timpul Unei Vizite Imaginare La Mănăstirea Argeșului. Urgent, Va Rog!!!