RO Study
👤
Derf
Derf
06-11-2017
Matematică
a fost răspuns
4 (3)-3 pe 4=?????
CAT AI REZULTAUL
Răspuns :
Dinu11qqqq
Dinu11qqqq
06-11-2017
Este
[tex]5 \frac{4}{3} [/tex]
Answer Link
Аноним
Аноним
06-11-2017
4(3)-3 pe 4=43/10-3/4=40/6
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Close Your Eyes And Imagine What Your Mother Father Pet Is Doing Nowopen Your Eyes And Say What They're Doing
Scrie 5-7 Fraze Despre Importanta Revolutiei Din Tarile De Jos,utilizind Expresiele:obtinerea Independentei,dezvoltarea Economiei Si Comertului,afirmarea Afirma
Nr Garoafelor Rosii Dintr-o Sera Reprezinta 3/5 Din Nr Garoafelor Albe.Daca In Total Sunt 56000 Garoafe Afle Cate Garoafe Sunt Albe Si Cate Sunt Rosii????
Dimensiunile Unei Cărămizi Sunt: 8 Cm, 8 Cm Si 24 Cm.Intr-un Metru Cub De Zidărie Intra 400 De Cărămizi. Cât La Sută Dim Volumul Zidului Reprezinta Mortarul??
Salut!!! Imi Puteti Da Variante De Compuneri Narative, Cu 3 Personaje , Dar Sa Fie La Persoana Intai???
O Propozi Tie Cu Cuvantul Sticlos , Cartonat , Caramiziu , Sidefiu . (propozitia Sa Contina Doar Un Substantiv Si
Asta-vara Am Fost , Cu Parintii , Intr-o Excursie . In Prima Zi Am Strabatut 276 Km Si Am Ramas Peste Noapte La O Cabana , A Doua Ziam Parcurs Cu 86 Km Mai Puti
Redacteaza Un Text Descriptiv De 10-15 Randuri Care Sa Inceapa Astfel: Gara Parea O Scufita Rosie Uitata Intre Castani.Va Rog Mult Sa Ma Ajutati.
Fa Mi O Com Punere Fizica Si Morala··
Va Rog Sa Ma Ajutati Sa Argumentez Proverbul : '' Fuga-i Rusinoasa , Dar E Sanatoasa. '' De Exemplu : In Opinia Mea ....