RO Study
👤
Andi123456
Andi123456
06-11-2017
Matematică
a fost răspuns
probleme de comparare cu: 1140-935
Răspuns :
Madalinamada49
Madalinamada49
06-11-2017
pe un raft intr_un magazin sunt 1140 cirese ,iar pe un raft mai jos935 .pe care raft sunt mai putine mere si pe care sunt mai multe?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Formulează Câte Un Enunţ Cu Ajutorul Cuvântului „prieten", În Care Să Foloseşti Virgula, În Treisituatii Diferite.
13. Alex, Daria, Mihai, Maria Au Bilete La Un Meci De Baschet Pe Acelaşi Rând, Avândlocuri Vecine. Ei Se Pot Așeza Pe Locuri În Diverse Moduri.Găsește Trei Modu
Dacă Știm Că 2a Plus 6b = 18 Aflați 3a Plus 9b Dau Coroana Vă Rog
Indică Subiectele Din Următoarele Enunțuri Preluate Din Text. A) În Acest Moment Sună Telefonul. B) Domnul Koreander Se Ridică Cu Oarecare Sforțare Din Fotoliu.
Va Rog Ajutatima...........
Actiuni De Ocrotire A Plantelor Cu Flori
Secventa ,,nu Țin Minte Denumiri Complicate" Contine:a Un Verb Copulativ.b. Un Verb Auxiliar,c. O Locuțiune Verbala.d. O Forma Verbala Nepersonală.
Ajutați Ma Cu Ex 3 Am Analizat Doar :însorită, Gustoasa, Șic, Cumsecade, Liber, Înnăscute, Cele Mai Noi. Restul Care Au Rămas Am Nevoie Nu Știu Dau Coroana Chia
Află Valoarea Expresiei Paranteză A Plus B Paranteză Împărțit Paranteză C Plus D Paranteză Virgulă Știind Că A Plus 2 Ori 2 Egal 5 Ori 5 Minus B Egal C Ori 5 Eg
Restul Împărțirii Numărului A La 42 Este 36 Arătați Că A Este Divizibil Cu 6