RO Study
👤
Drive
Drive
06-11-2017
Matematică
a fost răspuns
Suma numerelor 2586 si 1995 marit cu diferenta lor
Răspuns :
Luminaviitorului
Luminaviitorului
06-11-2017
(2586+1995)+(2586-1995)=
4581+591=
5172
sper ca nu am gresit undeva!!
Answer Link
Senina10
Senina10
06-11-2017
Scrii 4581+591=5172 asta e răspunsul sper ca ti-am fost de ajutor!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cine Ma Poate Ajuta ?
După Ce A Rezolvat 33 De Probleme,Mioara Observă Că Mai Are De Rezolvat Un Sfert Din Numărul Total. Câte Probleme A Avut De Rezolvat Ea? Vă Rog Urgent Dau Coroa
Citeste Propozitiile Formulate Pe Baza Fiecareia Dintre
Írj Egy Oldalas Választ P.E Grófnő Nevében Mikes Kelemen Levelére! Igyekezz A Korabeli Nyelvi Szokásokat Betartani!
F. Explică, În Câte Un Enunt, Semnificaţia Repetiţiei Şi A Metaforei Identificate La Exercițiul Anterior. g. Rescrie Versurile Selectate În Tabelul De La Punctu
From The Box. Read It. cheeseburger, Fast Food, Menu, Chain, Order, Breakfast, Fries, Kid's Meal M serves MCDONALD'S McDonald's Is A Restaurant with restaurants
3. Precizează În 3-4 Rânduri Ce Reiese Din Următoarea Secvenţă Referitoare La Profesorul De Istorie:,,lecţiile Lui Erau O Adevărată Încântare; Oricât De Distrat
Buna Seara Vă Rog Frumos!
12. Fie Punctele Coliniare A, B, C Cu AB=30cm, BC-15cm Aflati Distanţa Dintre Punctele A Şi C. Cite Soluții Are Problema?
Analizați Sintactic Și Morfologic Cuvintele Apoi Realizați Schema Simplă Și Complexă A Propozițiilor La Gradina Zoologica Am Vazut Doi Tigri