RO Study
👤
Nela241
Nela241
05-11-2017
Engleza
a fost răspuns
Cum se scrie pe engleză Ea are 9 ani
Răspuns :
Andreea2008M
Andreea2008M
05-11-2017
She is nine years old.
Answer Link
AnnaGold
AnnaGold
05-11-2017
She is 9 years old.
--------------------------
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 19+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Delimitati-mi Si Mie TextulDe-asi Fi Poet As Culege Mitologia Romana,care-i Frumoasa,ca Si Aceia Latina,sau Greaca De-asi Fi Istoric,asi Strabate Prin Toate Bor
URGENT AJUTATI-MA ! 1. Fie Multimea M = {x|x Este Ultima Cifra A Unui Patrat Perfect. Elementele Lui M Sunt...2.a) Elementele Multimii A={x|x Litera A Alfabetu
Exemplu: Where Are EMYILIS Parent ?Ehere Are EMILY'S Parents ? Corectati:1. What's Your Teacher Name ?2. His Brothers Name Is Charlie .3. The Boys Names Are Luk
VA ROG!!!AM NEVOIE DE AJUTOR URGENT!!!!Enumera Cel Putin 5 Situatii Care Necesita Masurarea Timpului.
Eu Stiu Engleza, Dar Am Nevoie De Ajutor La Un Exercitiu, Nu Stum Daca Fac Corect Deoarece Am Lipsit La Lectia Respectiva...1. Rewrite The Sentences In The Pass
Salut! Vă Rog Să-mi Dați Cuvinte Care Au Legătură Cu toamna Acestea Să Aibă Sinonime Sau Antonime(un Fel De Câmp Lexical).Vă Rog URGENT! Mulțumesc!!!! :-)
La Un Turneu De Tenis Participa Baieti Si Fete. Daca Impartim Numarul Total Al Participantilor La Numarul De Baieti Vom Obtine Catul 2 Si Restul 5. Daca Numarul
Argumentati, Cu Exmple, Influenta Diferitor Factori Asupra Densitatii Populatiei Africii.
Delimitati-mi Si Mie TextulDe-asi Fi Poet As Culege Mitologia Romana,care-i Frumoasa,ca Si Aceia Latina,sau Greaca De-asi Fi Istoric,asi Strabate Prin Toate Bor
Care Este Definitia Predicatului Nominal ?