RO Study
👤
Mateiuț2004
Mateiuț2004
05-11-2017
Limba română
a fost răspuns
un dialog intre mine si dumnezeu
Răspuns :
Hermit
Hermit
05-11-2017
- Buna Domnule drag, imi doresc si eu un lucru daca mi-l l-ai putea da.
- Spune fiule, ce doresti.
- Doresc sa nu mai fie cearta in familia mea, si sa pot sa merg si eu la scoala.
- O sa incerc sa-ti indeplinesc dorinta fiule.
- Multumesc Domnule!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 76+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Descrie In 8 Randuri Un Fenomen Al Naturii Ca Pe O Persoana. Va Rog Repede Dau Coroana
Vă Rog Frumos Mă Ajutați Cu Problema De La Ex.4? Mulțumesc Mult !
Intr-un Judet Sunt 12 547 Elevi In Ciclul Primar,iar În Ciclul Gimnazial Cu 93 Elevi Mai Puțini.Cati Elevi Sunt In Acel Judet?VA ROG DIN SUFLET SA MA AJUTATI T
Help Help Help Help Help HelpE Doar De Ales Varianta Corecta
O Plăcută De Fier Perfect Curata Și Uscata Cântărește 200g.tinuta În 300g De CUSO4 Cu Concentrație 20% Și Apoi Spălată Și Uscata Cântărește 202g. Sa Se Determin
1.Scrie O Propozitie In Care Cuvantul Si (avere Si Marime) Sa Aiba Alta Valoare Morfologica Decat Cea Din Text,precizand-o. Cand Are-avere Si Marime. 2.Transcri
Scrieți Toate Numerele De Forma 9a6b Care Sunt Atât Multiplii De 3 Cât Și Multiplii De 5. MULTUMESC B).
Care Este Adevarul Istoric Al Nașterii Voievodului Transilvaniei?
Ajutor Caracterizarea Unui Personaj Non-uman. Din Harry Potter Și Piatra Filizofala. Introducere. Numele. Ce Este Relația Cu Lumea Umana.
Un Unghi Exterior Al Unui Triunghi Dreptunghic Are Măsura De 137 Grade. Calculați Măsurile Unghiurilor Triunghiului