RO Study
👤
Anonim
Anonim
05-11-2017
Geografie
a fost răspuns
Ce este scara si legende
Răspuns :
IonutXD232
IonutXD232
05-11-2017
Scara, utilizata in cartografie, reprezinta raportul constant dintre distanta a doua puncte de pe harta si valoarea distantei reale dintre acele puncte.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Frumos! Dau De Toate
Două Bucăți De Stofă Au Împreună 64 M. După Ce Din Prima Bucată Se Vinde Un Sfert, Iar Din Adoua 13 M, Au Rămas În Ambele Bucăți 47 M. Prima Bucată A Avut: *a.
Copiază Pe Caiet Și Completează Diagrama De Mai Jos.Scrie În Fiecare Casetă Un Eveniment/fapt Istoric Care Să Arate Progresele Realizate De Europeni În Privința
Cine Mă Poate Ajuta La Exercițiile 1 Și 2,are Coroană+30 Puncte. Am Nevoie Urgent... Menționez Că Sunt În Clasa A 11 A.
1. Care E Dispozitivul Care NU Este Mediu De Stocare Permanenta) Hard Diskb) CDc) Scannerd) Imprimantae) RAM.
Cum Se Numesc Zonele Cu Presiune Atmosferică Scăzută?
VA ROG SA MA AJUTATI DAU COROANA SI INIMIOARA AM NEVOIE DE UN RASPUNS RAPID
Dau Alege Din Cuvintele :'substantivele , Adjectivele , Pronumele , Verbele . Cireșe , Sat , Dânsul , Văratic , Intru , A Întreba , Ion , Oraș , Vărul , Ie
Choose The Correct Alternative In Each Of These Sentences. 1. The Exhibition Is About To / Due To Open On 12 Th December. 2. By This Time Next Year, I Will Have
Se Dă Segmentul [AB] Cu Lungimea De 12 Cm Şi Punctele M, N = (AB) Astfel Încât AM =BN = 7 CmArătaţi Că Segmentele (AB) Şi [MN] Au Acelaşi Mijloc. Dau Coroana Rr