RO Study
👤
Lidia8
Lidia8
07-01-2015
Limba română
a fost răspuns
Calculati;
3x[10:10+2x(2+8-3)]=
ms!!!!!
Răspuns :
Saida
Saida
07-01-2015
3x[10:10+2x(2+8-3)=45
Answer Link
Аноним
Аноним
07-01-2015
3x(10:10+2x7)=
3x(1+14)=
3x15=
45
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
3. Vârsta Unei Foci Este Jumatate Din Vârsta Unei Morse. Morsa Este Cu 25 De Ani Mai Învârstă Decât Bursucul Şi De 5 Ori Mai În Vârstă Decât Vulpea. Bursucul Ar
11. Din Ce Cauză S-au Oprit Copiii La Umbră Şi La Răcoare? Scrie Răspunsul Pe Rândurile De Mai Jos.
Care Este Alcatuierea Interna A Pamantului?
Conjuguez Les Verbes Entre Parentheses Au Passe Compose:a) Elles (rester)....... À La Maison B) Il ( Ne Pas Tomber ) ......dans L'escalier.c) Elle (passer).....
Fie Ecuatia 3x -7a =23 -(-1)^4 A) Rezolvati Ecuatia Pentru A=2 B) Pentru X=5, Determinati Pe A DAU COROANA URGENTT !!!!!!!
,,Eu Mi-am Facut Un Cantec” Cate Silabe Are Acest Vers? Cuvantul ,,mi-am” Cum Se Desparte? Are O Silaba Sau Doua? Cuvantul ,,n-as” Are O Silaba Sau Doua?(stiu
Reguli De Comportament In Arile Protejate .Puteti Sa Imi Spuneti Va Rog ?Repede Va Implor !Dau Coroana !
Dan A Construit Din Carton Un Cub Cu Muchia De 10cm. Cate Cuburi Cu Muchia De 1cm Pot Fi Asezate In Interiorul Său? Va Rog Faceti O Rezolvare De Clasa A 4-a! Va
In Triunghiul ABC ,AB=12,Â=75grade,B=60grade.Aflați Perimetrul ABC.
2. Stabilește Valoarea Morfologică, Funcția Sintactică Și Cazul Cuvintelor subliniate Din Enunțurile Următoare: Le Dădea Celorlalti Cărți, Pentru A Învăţa Şi Ei