RO Study
👤
Ghitatoderas
Ghitatoderas
05-11-2017
Matematică
a fost răspuns
Log in baza x+1 din 5
Răspuns :
SignOfTheTimes
SignOfTheTimes
05-11-2017
[tex] log_{x + 1}(5) [/tex]
C.E : 5>0
x+1>0
x+1≠1
x+1>0 → x>-1 → x€(-1;∞).
x+1≠1
x≠0.
x € (-1;∞)\{0}.
* Sign Of The Times *
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Barca Cu Motor Costa 2560 Dolari .aflati Cat Va Costa Dupa O Scumpire Cu 3 La Suta?
Construeste Enunturi Cu Verbele : A Crede A Vedea A Spune A Hotari A Dansa .Timpul:a) Prezent,b) Trecut:imperfect Perfectul Simplu Perfectul Compus Mai Mult Ca
Analiza P.N. Din: Dorinta Noastra Fusese De A Castiga. Cadoul Este De La Ai Mei. Dinu A Devenit Un Profesor Cunoscut. Actiunea Organizata Maine E Contra Fumatu
Noteaza Denumirea Vaselor Sangvine Descrise In Enunturile De Mai Jos 1)Vase In Care Singele E Pompat Din Inima 2)Vase Care Aduc Singele Spre Inima 3)Cele Mai Mi
Am Nevoie De Ajutor ,geometrie Cl 7,cele Incercuite Multumesc
Un Patrat Are Latura ( Exprimata In Cm ) De Lungime X , Unde X Apartine N . Daca Se Mareste Latura patratului Cu 2 Cm , Se Obtine Un Nou Patrat Cu Aria De 0.49
Analiza P.N. Din: Dorinta Noastra Fusese De A Castiga. Cadoul Este De La Ai Mei. Dinu A Devenit Un Profesor Cunoscut. Actiunea Organizata Maine E Contra Fumatu
Ana Si Dan Au Rezolvat Probleme De Matematica.In Timp Ce Dan Rezolva 4 Probleme,Ana Rezolva 5 Probleme.Cate Probleme A Rezolvat Fiecare Daca Inmpreuna Au Rezolv
Am Nevoie De Un Verb Cu G. ma Ajuta Cineva? va Rog dau Pct.
Precizeaza, In 5 Randuri, Semnificatia Versurilor : *******C-o Moarte, Spuse Leul, Si Leii Sunt Datori,/ Dar Eu, Lovit De Tine, Mor Azi De Doua Ori.******* Vers