RO Study
👤
Jsjsjsj1
Jsjsjsj1
04-11-2017
Engleza
a fost răspuns
Am nevoie urgenta!Din high flayer clasa a 8-a!!!
Răspuns :
AndreeaGabriela0311
AndreeaGabriela0311
04-11-2017
1.Paragraph 4 focuses on Joasia's language learning și la restul te uiți pe poză
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intro Seara Sunt 56 487 Crizanteme Crini Cu 48 956 Mai Multi Iar Trandafiri Cu 21 547 Mai Multi Decat Crizanteme Si Crini La Un Loc Cate Flori Sunt In Sera?
Care Este Diferenta Dintre Diagramele Create Cu Ajutorul Unui Editor De Texte Si Diagramele Create Cu Ajutorul Aplicatiilor De Calcul Tabelar Dau Si Coroana Dac
Un Dreptunghi Are Perimetrul Egal Cu 40cm. Lățimea Dreptunghiului Este Cu 2 Cm Mai Mică Decât Lungimea. A) Aflați Perimetrul Pătratului Ce Are Latura Egală Cu M
Calculează Si Efectuează Proba Prin Adunare Si Prin Scădere 54 -32 =
Va Rog Ajutati-ma. Formuleaza Un Text In Care Sa Mentionezi Cinci Actiuni Pozitive Ale Omului Care Produc Modificari Observabile In Mediul Incojurator
Dan Aveao Suma De Bani Iar Matei A Economisit 846lei. Bunica Le Da 584de Lei Daca Acum Au Impreuna 2.000 Lei Afla Cati Bani Avea Dan
Scrie Un Text Cu Titlul Sfârșit De Toamnă Dau Coroana Primului Raspuns!!!!!!
Dupa Ce Am Cheltuit Pe Rechizite 250000lei, Am Primit De La Andrei De 3 Ori Cate 50 000 Lei Si I-am Imprumutat Lui Mihai 175 000lei,constat Ca Mai Am Numai10 00
Vreau Si Eu Niste Propoziti Cu : Eminent , Iminent , Solidar , Solitar
Transcrie Propozitiile De Mai Jos, Completand Spatiile Libere Cu Pronumele Ea Sau Verbul Ia.baiatul...o Faie Din Carte.castana Cade Din Pom...este Speriata. Ghe