RO Study
👤
Alinaiulik
Alinaiulik
04-11-2017
Ed. muzicală
a fost răspuns
In ce secol a aparut sonata sonata
Răspuns :
Raia1
Raia1
04-11-2017
sonata a aparut in secolul al xix lea.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 42+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Trei Numere Este 76 Al Doilea Număr Este Cât Dublul Primului Iar Al Treilea Număr Este 49 Află Cele Trei Numere
Ce Ți-a Plăcut Din Romanul Farul De La Capătul Lumii De Jules Verne?(repede Va Roggg)
Salut ! Am Nevoie De Ajutor La Tema De La Mate.Cum Fac Acedt Ex?: Transformați Fracțiile Ordinare În Fracții Finite:a) 23 10b) 1057 100c) 19 1000d) 437
Cine Are Culegerea Asta Sa Imi Lass O Poza Cu Rezolvarile De La Testul 19 De La Final De Tot, Noi Nu Le Mai Avem Ca A Trebuit Sa Le Rupem/ Coroana
Exerciții De Clasa 3 Ma Puteți Ajuta Va Rog Si Daca Puteți Si Pe Asta Care O Scriu : Irina Are De 5 Ori Mai Mulți Lei Decât Sora Ei Cați Lei Are Fiecare Daca I
Albastru Este Genul Masculin Femini Sau Neutru?
Am Nevoie De Ajutor Urgent! Nu Găsesc În Carte.Ce Face Alexa Ca Să Se Imprietenească Cu Ahmet? Ce Rezultate Au Încercările Ei?
Descrierea Prietenei Mele In 150 Cuvinte Cat Se Poate De Repede Va Rog!!
Reciteste Fragmentul In Care Este Descrisa Papusa Din Vitrina Realizeaza O Banda Desenata Cu Doua Trei Ilustratii Care Sa Redea Dorinta Lui Cosette De A Cumpara
9. Rezolvă În Mulțimea Numerelor Întregi Ecuațiile: A) (3x - 2): 5+3 = 2; B) [2+ 3(x - 1)] - 8 = -3; C) 103 [1-2(x - 7)] = -5; D) [8+ 3(1-x)]- (-2) + 1 = -3; .