RO Study
👤
Puddy2000
Puddy2000
04-11-2017
Limba română
a fost răspuns
Explica titlul la miorcani
Răspuns :
Ppananico
Ppananico
04-11-2017
Eul liric transmite sentimentul de admiratie fata de tabloul din natura surprins in descriere, la venirea frumosului anotimp, toamna.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Pot Face O Compunere Narativa, Astfel Incat Copilaria Sa Fie Personajul Principal??
Buna! Vreau Si Eu Un Pic De Ajutor...trebuie Sa Scriu O Cpmpunere Despre Trasaturile Unui Prieten Pasionat De Lectura.... Mersiii
Un Gaz A Cu Masa De 3.643 Grame La Temperatura De 107 Grade Celsius Si Presiunea De 4.5 Atmosfere Ocupa Un Volum De 1.25 Dm^3.a) Identifica Gazul Stiind Ca Este
Romania Apartine Europei Centrale??????????????????
Explicati Rolul Punctelor De Suspensie Din Strofa A 3-a :parca Ma Vad Murind ..in Umbra Portii Asteapta Cei Ce Vor Sa Ma Ingroape... Aud Cantari Si Vad Lumini D
Construieste O Fraza Alcatuita Din 2 Propozitii, In Care Sa Existe O Atributiva Alcarei Termen Regent Sa Fie Un Numeral.
Buna!! Au Nevoie De O Compunere In Care Sa-mi Descriu Cea Mai Buna Prietena In 10-15 Randuri. Trebuie Sa Prezint Pe Scurt O Intamplare In Care Mi-a Dovedit Loia
Spunetimi Si Mie Va Rog cati Km Are Manta . Una Dintre Partile Terestre ale Pamantului
Suma A Trei Numere Este 58.afla Numerele Stiind Ca Diferenta Dintre Primele Doua Este Egala Cu Suma Ultimelor Doua,adica 22
Explica semnificatia Exclamatiei Din Aceasta Strofa:Da! Da! Aş Fi Ferice De-aş Fi Încă O Dată În Patria-mi Iubită, În Locul Meu Natal, Să Pot A Binezice Cu Min