RO Study
👤
Anonim
Anonim
04-11-2017
Limba română
a fost răspuns
Pe 7 va rog corona +20 puncte
Răspuns :
Flotinaandrada123
Flotinaandrada123
04-11-2017
Buna ziua, as dori un buchet de flori dar nu sunt decisa ce fel de flori sa aleg pt ziua mamei mele dar sper sa imi dati o mana de ajutor. Mi-ar placea sa fie niste flori mai speciale cu un miros placut.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
În Triunghiul Echilateral ABC, Fie AD⊥BC. Arătați Ca ∡BAD ≡ ∡CAD.va Rog Dau Coroana!
Exercițiul 1,2 Și 3. Vă Rog Repede
Mă Puteți Ajuta Vă Rog E Urgent!!
O Cutie Plina Cu Spanac Cântărește 520g.Greutatea Conținutului Cutiei Este De 460g.Cat Cântărește Cutia Goală? Am Nevoie De Ajutor..... Va Rog!!
Vous Êtes Guide Dans Une Agence De Tourisme. Vous Avez La Tâche D'élaborer Un Programme De Voyage Organisé D'une Semaine À Travers La France Pour Un Groupe De T
Construiește Pe Caiet A). Două Drepte Paralele În Poziție Orizontală B). Două Drepte Paralele În Poziție Verticală C). Două Drepte Perpendiculare. D). O Dr
Bună! Ma Poate Ajuta Cineva?
Informatii Despre O Regiune Pls
Dan Și Corina Au Împreună 112 Ilustrate Corina Are De Trei Ori Mai Multe Decât Dan Câte Ilustrate Are Fiecare Câte Ilustrate Are Dan Prima Întrebare
18 Răspundeţi După Următorul Model: Ist Das Dein Hund? = Ja, Das Ist Meiner. Ist Das Der Kuli Deiner Schwester? = Ja, Es Ist Ihrer. 1) Ist Das Euer Haus? Ja, Da