RO Study
👤
NICOLUTZ
NICOLUTZ
03-11-2017
Matematică
a fost răspuns
Ajutor!!! Dau corona!!! 1,2
Răspuns :
AndreeaGrigore21
AndreeaGrigore21
03-11-2017
Ex:1..1x7+8 supra 7 ; 5x7+6 supra 7 ; 3x11+9 supra 11; 13x3+1 supra 3; 12x8+7 supra 8
Answer Link
I0aNa
I0aNa
03-11-2017
Răspunsul este în poza
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 34+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intro Rezervatie Naturala Sunt 532 De Animale Adulte Si Cu216 Mai Putini Pui.formuleaza Intrebari Astfel Incat Problema Sa Se Rezolve prin A O Scade
Puneti In Locul Punctelor De Suspensie Pronumele Relativ In Genitiv Potrivit.Am Un Coleg..........mama Este Doctor.Fata............parinti Sunt Pecati Este Emin
Va Rog Sa Ma Ajutati Ca Nu Am Inteles Nimic!! Efectuati Urmatoarele Calcule Stiind Ca: X=2,y=3,z=4,t=0. Altul(din Acelasi Ex.): (x=1)+(x+4)+(x+)-(x-0)=? VA ROS
In Triunghiul ABC,AB=AC, M(B)=72, Si (BD Este Bisect. Ungh.B,unde D Apertine (AC).Demonstrati Ca:a)trg. BDC Isoscelb)trg ABC Asemenea Trg BDC
Trebuie Sa Scriu Un Text De Tip Argumentativ De 15 -30 Randuridespre Modul In Caregenerozitatea,ca Atitudine Morala,completeaza Profilul Interior Al Unui Tanar
Am "o Tema" Nu Inteleg De Nici O Culoare Cazurile Si Pronumele Si Adjectivul Posesiv Ajutorrr
Sistem De: 3x +y=-2 -5y-3y=2
2. Alcatuiti Cate Doua Enunturi In Care Sa Aveti Complemente Directe Exprimate Prin Adjectiv Substantivizat Si Prin Numeral Substantivizat .
ABCD=dreptunghiAD=6cmproiectie Lui AD Pe Diagonala AC=4cmAtunci AB=?
Daca Am Raportul Molar Dintre O Triglicerida si hidrogen 1:2 Ce Inseamna Asta? De Exemplu La Alta Problema Era Raportul Molar Dintre Un Compus Si Hidrogen De 1: