RO Study
👤
Anonim
Anonim
03-11-2017
Engleza
a fost răspuns
va rog! ajutati-ma dau coroana!
Răspuns :
Max123romania
Max123romania
03-11-2017
trebuie sa faci tabelul un sfat uitate la prima litera din stanga
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vreau Si Eu O Scrisoare Despre Un Post De Radio
Aria Unui Dreptunghi Cu Laturile De (radical Din5 +1) Si (radical Din 5 -1) Este Egala Cu ?
Fie A,B Apartinand C(o,r) Astfel Incat M(< AOB)=u Grade.Dterminati Lungimea Arcului AB Si Aria Sectorului De Cerc AOB Daca: a) R=6cm Si U Grade=45 Grade
Prisma Patrulatera Regulate Dreata ABCDAprimBprimCprimDprim reprezinta O Cutie De Carton Cu AB=2cm Si AA Prim=2 Radical Din 3 Dm Iar BC Prim Intersectat Cu CB
Cum Tocmai Am Terminat Clasa A -iii-a,trebuie Sa Ma Pregatesc Ptr. A-iv-a.Revista Clasei Are Nevoie De Cel Putin Doua Compuneri Despre Scoala Primara,despre Doa
Ce Intelegem Prin Valloare Morfologica?
1. SCRIE MIJLOCUL INTERN DE IMBOGATIRE A VOCABULARULUI PRIN CARE S-AU FORMAT CUVINTELE : AMICITIA , NICIODATA , CUMSECADE . 2. EXPLICA IN MAXIMUM CINCI RANDURI
Buna.. Va Rog Sa Faceti O Compunere Cu Titlul" La Despartire" In Care Sa Povestiti Cum Au Fost Toti Ani Din Clasele 1 - 4. Sa Fie Expresii Frumoase Si Cine Fac
E La Minus Infinit Este Egal Cu Infinit Sau Minus Infinit?
Explica,in Maximum 5 Randuri,rolul Repetitiei ''si Scoate,si Scoate,si Scoate...''. Va Rog Frumos Ajutati-ma Ca Am Nevoie Urgenta. Multumesc! ;)