RO Study
👤
XSleder12
XSleder12
03-11-2017
Limba română
a fost răspuns
Știe cineva tema ?
Exerțițiul 2
Răspuns :
Teo260
Teo260
03-11-2017
concluziv, desinenta, edil,I erbicide, ierbivor, a fuziona , ezuit ,simpozion, şprint, start,ştafeta, ştat, stofă, stacheta, ştampilă
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fill In The Blanks With Appropriate Words 1. ... Keeps Animals Warmer In Winter. 2. Firemen Wear ... Suits 3. Metals Are Generally ... Conductors Of Heat. 4. ..
Scrie Mesajul Textului Pentru Poezia “Vis Alb!” De Otilia Cazimir Urmârind Următoarele Cerințe: 1. Încadrarea Textului Într-un Gen Literar Sau Într-un Tipar Tex
A) Atributul Este Partea De Propoziție Care Determina..... Şi....... B) Atributul Poate Fi Realizat (se Exprimă) Prin .... C) Propoziția În Care Există Cel Puți
Ajutatima Va Rog Dau Coroana Ex 3
Pentru A Rintele 11-15, Citiți Următorul Text: Alex, Personajul Principal Din Filmul Singur Acasă 3 Are De Înfruntat Patru Hoţi Experimentați. În Lupta Cu Cei P
6. Întrebări Interpretative A) Ce Sentimente Nutreşti/ Simţi/ Ai Faţă De Moş Ion Roată Şi Faţă De Ţărani, În General?
Tata Are 30 De Ani Iar Mama Este Cu 2 Ani Mai Mica. Eu Sunt Cu 21 De Ani Mai Mic Decat Mama Iar Sora Mea Este Cu 2 Ani Mai Mare Decat Mine.cati Ani Are Sora Mea
3. Antonimele Potrivite Ale Cuvintelor Subliniate Din Enunțul: Este Foarte Ciudat, Pentru Că Azi August Şi Cu Mine Eram Prieteni, Iar A Doua Zi, Gata, Abia Dacă
Toate Epitetile Din Poiezia "E Primăvară În Inimi" De Adrian Artene Vă Rog Urgent
Din Congruența Triunghiurilor Abc Și Mnp Rezultă Congruențe De Laturi Și De Unghiuri Omoloage Scrie Toate Congruențele PosibileVa Rog Rezolvati Repede!