RO Study
👤
Stefanaiordache
Stefanaiordache
03-11-2017
Matematică
a fost răspuns
Repede va rog dau coronita
Răspuns :
HawkEyed
HawkEyed
03-11-2017
a) sunt doua perechi de unghiuri opuse la varf
b) daca m<2 = 54, atunci m<4 = 54 , iar m < 1 si 3 = 180 - 54 = 126
c) daca <1 = <2 , atunci toate unghiurile au 90 grade
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rephrasing 1. " You Stole The Purse!" I Said To The Guy. I Accused Thr Guy......... 2. They Tried Hard And Yet They Failed Again And Again. However........... 3
Ce Nr Sterge Paul Din 10 Nr Nat Consecutive,scrise Pe Tabla Daca Suma Celor Ramase E 2006? var Rog Ajutatima
A) Stiind Ca A = 1 + 2 + 3 + ... 2011 , Atunci A = ............................... ; b) Stiind Ca A = 2 + 4 + 6 + ... +1980 , Atunci A = .......................
Elevii Unei Clase Confectioneaza Lumanari Din Ceara Rosie Pt. Craciun. Ei Topesc Lumanarile Ramase Din Anul Anterior, O Lumanare De Acest Fel Avand Forma De Cub
Propozitii Cu Imortal
Buna! Ma Poate Ajuta Cineva, Si Sa Imi Spuna Care Era Ordinea Efectuarii Operatiilor? Ca Am Uitat.o.
Care Sunt Masele La Chime (ex:atomice, Moleculare, Molara)? Nu Fac Diferenta Intre Ele Si Cum Se Calculeaza Fiecare?
De La Primul Exercitiu. Doar C). Adica Ultimul. VA ROG MULT
URGEEENT O Sala Dreptunghiulara Are Aria De 450 Dm Patrati. O Treime Din Latimea Lui Este Egala Cu O Sesime Din Lungimea Acestuia. Aria Unui Patrat Cu Latura Eg
Ma Ajutati Si Pe Mine Va Rog Ca Nu Prea Stiu Ca Nu Ne-a Predat Multumesc.Precizeaza Valorea Morfologica Si Functile Sintactice Ale Cuvintelor ,,vine,vara,unde''