RO Study
👤
Hinata15
Hinata15
03-11-2017
Matematică
a fost răspuns
SA MA AJUTE CINEVA E URGENT!!
Răspuns :
Claw
Claw
03-11-2017
(AN bisectoarea unghiului BAC = > unghiul BAN = unghiul NAC = 90 grade.
MN || AC si AN secanta => unghiul MNA = unghiul NAP = 90 grade (alterne interne) (relatia 1)
PN || AB si AB secanta => unghiul PNA = unghiul NAB = 90 grade (alterne interne) (relatia 2)
AC || MN si unghiul CAB = 90 grade = > unghiul AMN = 90 grade (relatia 3)
PN || AB si unghiul CAB = 90 grade => unghiul NPA = 90 grade (relatia 4)
in forma geometrica APNM, avem trei unghiuri de 90 grade => APNM dreptunghi (relatia 5)
din relatiile 1, 2 si 5 => APNM patrat (dreptunghiul in care diagonalele sunt bisectoarele unghiurilor interne devine patrat)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. Recitește Primele Trei Strofe. Găsește Cuvintele-cheie (cele Care Numesc Obiectele Descrise în Fiecare Strofa) Ajutați! (1 De La Aplicații Pagina 86) (Poza
68 Găsește Treimea Produselor: 9 Si 2:4 Si 3; 6 Si 4; 5 Și 6; 3 Şi 3; 1 Şi 3. Ad Co
14. În Fiecare Caz Calculează Suma Dintre Suma Celor Două Numere Şi Diferenţa Lor: A) 10 Şi 7; B) 5 Şi 9; C) 2 Şi 8; D) 7 Şi 1. Ce Observi? Completează Următoar
Intr-un Cerc E Centru Desenati Unghiurile La Centru AOB=80° , BOC=120° Și COD=40°, Unde A,B,C,D Sunt Puncte Pe .Aflați Măsurile AOD,AB,BC,CD,DA. ————————————
Alcătuiți Un Miniproiect Cu Tema „Camera Mea - Loc De Studiu Primitor Și Prietenos “
Tată, Am Calculat, Vârsta Ta Este Cu 24 De Ani Mai Mare Decât Vârsta Mea, Exclamă Vlad. - Eu Am Calculat Că Vârsta Ta Este De 4 Ori Mai Mică Decât Vârsta Mea, Î
Ideea Secundara A Fragmentlui 7 De La Textul Cum S A Speriat Micuta Maryie Va Rogg Dau Coroana
4. Determină Cel Mai Mare Divizor Comun Sice Mai Mic Multiplu Comun Al Numerelor Cate B) 26 Şi 12 A) 12 Si 16 D) 14 Şi 21: 10 Si 12 E) 16,18 Si 12
1420 - (212 + 86 X 8): 10 = Calculeaza
Selectează Din Text Expresii Care Sugereaza: a.ninsoarea b.fulgii De Nea c.adierea Vantului este Textul ,,Poveste Cu Zana Iarna"