RO Study
👤
Arii111
Arii111
02-11-2017
Matematică
a fost răspuns
cat este 2 la puterea 51 : 4 la puterea 23?
Răspuns :
Eleeweleew
Eleeweleew
02-11-2017
2⁵¹ : 4²³ =
= 2⁵¹ : (2²)²³ =
= 2⁵¹ : 2⁴⁶ =
= 2⁵ =
= 32
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
IV. Deo Parte Si De Alta A Zonei Calde, In Fiecare Emisfera Se Distinge Câte O Zonă De Climă Temperatà, In Cuprinsul Căreia Se Disting Tipurile De Climá/climate
Imagineaza-ti Ca Petreci O Noapte In Jungla,alaturi De O Echipa De Exploratori.Alcatuieste Un Scurt Text In Care Sa Povestesti Ce Ai Vazut Ce Ai Auzit Ce Ai Sim
Va Rog Sa Ma Ajutati! La Punctul B Am Nevoie De Explicatie.<3Dau Coroana.
A) Se Consideră Numerele Naturale A Şi B. Se Spune Că B Este Divizor Al Lui A Daca....... A) Notaţia B | A Se Citeşte.... Iar Notația A:bse Citește...... C) Des
Aici . ...............
นา Se Dau Afirmaţiile De Mai Jos Referitoare La Hidrocarbura Cu Formula Moleculară C4H6 1. Are NE = 2 Şi Catena Aciclică Ramificată, 2. Are NE = 2 Şi Două Caten
Am Nevoie De Ajutor!Trebuie Să Caracterizez Un Personaj Și Mi Se Cere Sa Prezint Semnificatia Personajului.Puteți Să Imi Dati Un Exemplu Oarecare Vă Rog?
3 La Puterea N Înmulțit Cu 3la Puterea A Doua Plus 3 La Puterea N Totul Supra 10 Sa Fie Echiunitara
Scrie Câteva Măsuri De Protejare A Pădurii, Apoi Realizează Un Afiş Care Så Ilustreze Una Dintre Aceste Măsuri.
Rezumatul Poeziei Craiasa Din Povesti Va Rog Rpd